hollandsnieuwe aanbiedingen

hollandsnieuwe

hollandsnieuwe aanbiedingenhollandsnieuwe aanbiedingen

Voordeelmobiel biedt de beste hollandsnieuwe telefoon aanbiedingen. hollandsnieuwe begon vooral met de focus op de wat kleinere abonnementen met niet de nieuwste telefoons. Nu zoeken ze het wat in het hogere segment. Dat vinden wij jammer. We denken namelijk dat we ook veel mensen kunnen helpen met niet de allernieuwste, maar nog steeds leuke telefoon voor een mooi schappelijk prijsje. Bijvoorbeeld een leuke Samsung smartphone voor ergens tussen de 10 en 15 euro per maand met een mooie bundel er bij. Natuurlijk bieden we van elke range iets aan, maar de focus blijft bij ons op de mooie prijs/kwaliteit aanbiedingen. Niet alleen de acties met telefoon zijn scherp, maar ook de sim only abonnementen zijn zeer goed geprijsd bij deze provider. hollandsnieuwe aanbiedingen hebben we voor sim only abonnementen als telefoon aanbiedingen. Al is het wel zo dat we vaak acties hebben met een goedkope telefoon die dezelfde prijs is als een sim only. Voornamelijk bij de 300 of 500 aanbiedingen. Let daar dus goed op, het is zonde als u deze misloopt of neem contact op met Voordeelmobiel. Onze deskundige telefoon dame weet alle acties en zit er altijd bovenop!

hollandsnieuwe aanbiedingen en abonnementen

Zoals elders op de website ook uitgelegd zijn er behoorlijk wat wijzigingen geweest in de abonnementsvormen bij hollandsnieuwe. Het begon vrij klein. Hollandsnieuwe had wel altijd al bedacht dat alles uit 1 bundel moest. Dus ze hebben altijd bundels gehad waaruit je kon bellen, SMSen en Internetten. Dit is wel uniek. Hollandsnieuwe is momenteel de enige die het zo doet. Bij de andere providers kan je of bellen of bellen en SMSen uit 1 bundel. Maar nooit alle 3 tegelijk. Als je dus niet een grote mobiel Internetter bent of als je gebruik nog wel eens wil fluctueren, dan is dit ideaal voor je. Ook vinden wij dit het eerlijkste. Als je een keer meer belt dan in je bundel zit, maar internet over houdt, dan moet je bij andere providers bij betalen. Bij de hollandsnieuwe abonnementen gaat alles uit 1 bundel, dus dan geldt dat niet! Zolang je maar in totaal binnen de bundel blijft. Maar ook daar heeft hollandsnieuwe een unieke oplossing voor. Je kan nooit meer zomaar over de bundel heen bellen. Hoe dit precies werkt zullen we verderop in deze tekst uitleggen.

Zoals je wel merkt in bovenstaand stukje waren de abonnementen van hollandsnieuwe eerst anders. hollandsnieuwe is begonnen met 4 abonnementsvormen. De 75, 175, 275 en 550 bundel. Met de laagste 2 bundels kon je alleen bellen en SMSen en met de hoogste 2 bundels kon je bellen en SMSen en Internetten. Dus alles uit 1 bundel zoals hierboven uitgelegd. Het meest werd gekozen voor de 275 bundel. Dit is namelijk een mooi aantal units en de prijzen op deze bundel waren altijd heel goed. hollandsnieuwe had en heeft goede voorwaarden en dan zaten en zitten ze ook altijd vrij scherp qua prijs, dat maakt het in totaal een interessante aanbieder. Echter kwam het vaak voor dat mensen toch een wat grotere internet bundel nodig hadden. Omdat alles uit 1 bundel gaat, gaat de bundel vrij snel op als je een wat grotere internet verbruiker bent. Daarom is hollandsnieuwe daarna toen losse internet bundels aan gaan bieden die je bij je basis bundel kon kopen. Daarna zijn ze hetzelfde gaan doen met de Sms-bundels. Hierdoor werd het allemaal een beetje onoverzichtelijk en kwam de provider er achter dat het beter is om toch ook wat meer aanbod te doen, ook met grotere bundels en hebben ze besloten veel meer bundels te maken zodat er altijd een abonnement is dat bij je past en ook veel grotere abonnementen. Het is dan nu ook niet meer mogelijk om een lossen internet of SMSbundel hier aan toe te voegen. Mocht je meer nodig hebben, kies dan voor een abonnement met meer units er in!

hollandsnieuwe abonnementsvormen

Zoals eerder aangegeven heeft hollandsnieuwe zijn abonnementen gewijzigd. Het aanbod is versimpeld en uitgebreid qua pakketten. Daardoor zijn de abonnementsvormen nu op te delen in 2 soorten. We zullen hier het aanbod met telefoon uitleggen. Op onze hollandsnieuwe sim only pagina leggen we het sim only aanbod van deze provider uit.

hollandsnieuwe abonnement met telefoon

Zoals de meeste andere providers biedt hollandsnieuwe ook abonnementen met telefoon aan. Echter doen ze dat wel wat anders dan (de meeste) van hun concurrentie. Hollandsnieuwe gaat namelijk uit van de sim only abonnementen. Bij alles wat ze doen is dat de basis. De bundels die worden aangeboden zijn dus ook gelijk met de bundels die worden aangeboden in de sim only vorm. Dat maakt het gelukkig wel zo overzichtelijk. Wat ze dan doen is dat ze de prijs van de losse telefoon er bij pakken die je er bij zou willen hebben. Dit bedrag delen ze door het aantal maanden dat het abonnement loopt en dit uiteindelijke bedrag wordt dan opgeteld bij de sim only maand prijs die bij de gekozen bundel hoort. Dus als voorbeeld:

 • Je kiest voor een 300 minuten/SMS/MB bundel. Deze kost 11 euro per maand.
 • Je kiest er een telefoon bij die qua aanschaf 240 euro zou kosten (dit is even een fictief bedrag en is gekozen omdat het een makkelijk bedrag is om mee te rekenen).
 • Het abonnement loopt 2 jaar (dus 24 maanden). Dan delen ze de 240 euro door 24 maanden. Dit is dan 10 euro per maand.
 • Deze 10 euro wordt dan opgeteld bij de 11 euro die het abonnement kost. Je totale maandprijs is dan 21 euro per maand.
  Op zich is dit een heel eerlijke manier van berekenen. De telefoon zit niet in een lease constructie en deze heb je altijd volledig afbetaald aan het einde van de looptijd van je contract. Je hoeft dus geen rest betaling meer te doen of iets dergelijks en de telefoon wordt altijd je eigen bezit! Al met al dus best goed geregeld op deze manier vinden wij!

hollandsnieuwe netwerk

Hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone netwerk. Sterker nog, hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone en zit in het Vodafone gebouw vlakbij Amsterdam Centraal Station op de zesde verdieping. Omdat ze een Vodafone dochter zijn, zit je als hollandsnieuwe klant direct op het netwerk waar de Vodafone klanten ook op zitten. Alleen is hollandsnieuwe een stuk goedkoper dan hun moeder bedrijf en hebben ze betere voorwaarden. Dus wil je bellen met het goede rode netwerk en toch niet al te veel betalen? Kijk dan snel bij onze hollandsnieuwe aanbiedingen. In het begin had hollandsnieuwe vooral wat moeite met het goed opstarten van het Internet netwerk. Om hier goede connectie mee te maken en goed op de lijnen te komen. We werken als sinds het begin met deze provider en hebben dus alles voorbij zien komen en meegemaakt. We durven nu dan ook te zeggen dat ze dit probleem momenteel vrij goed onder de knie hebben. Ze doen niet onder voor Vodafone en als je kijkt naar het prijs verschil, dan zou ik adviseren om niet te twijfelen!

Mobiel Internet snelheid

Tot een paar jaar terug (ja, het is nog niet eens zo heel lang geleden – al kan je je dat nu bijna niet meer indenken) was er nog geen mobiel Internet en daarna heeft het zelfs lang geduurd en moeite gekost voor het überhaupt een beetje op gang kwam. Men wilde er in eerste instantie niet eens aan. De providers stuntten met de prijzen om maar te zorgen dat mensen mobiel internet gingen gebruiken. Leuk hè, als je er zo over nadenkt, dat kan je je nu bijna niet meer voorstellen! Daarna is het ineens snel gegaan en is het totaal omgedraaid. De providers hebben mobiel internet gepusht en toen het ineens een vlucht nam, kregen de aanbieders problemen omdat men minder ging bellen en SMSen en er zo minder geld binnen kwam omdat er steeds meer en meer op internet en nu zeker ook op wifi gedaan wordt. Dus het heeft zich een soort van tegen de providers gekeerd. Dit heeft nu weer een beetje zijn weg gevonden en je ziet nu dat men zich onderscheid in onder andere de snelheid van het Internet wat er aangeboden wordt. Hollandsnieuwe is ooit begonnen met een veel lagere internet snelheid. Dit geldt voor zowel de download als de upload snelheden. Ze zijn ooit begonnen zo rond de 2mb downloadsnelheid terwijl ze momenteel zo rond de 14,4 MB download bieden.

Momenteel biedt hollandsnieuwe nog geen 4G Internet aan. Het is ook nog niet bekend wanneer ze dit wel zullen gaan doen. Om gebruik te kunnen maken van 4G internet op je mobiele telefoon heb je 2 dingen nodig: een mobiele telefoon die 4G Internet ondersteunt en een netwerk die dit ondersteunt. Mocht 1 van de 2 dit niet doen, dan kan je geen gebruik maken van 4G. Mocht je dus een telefoon hebben die wel 4G ondersteunt en een hollandsnieuwe sim only abonnement afsluiten, dan werkt dit dus alsnog niet! Hou hier rekening mee!

Voordelen hollandsnieuwe

We willen altijd heel graag veel vertellen over de producten en aanbieders die Voordeelmobiel op de site heeft. Vandaar dat we er veel over schrijven. Maar we begrijpen ook dat het daardoor alles bij elkaar veel tekst is! Vandaar even de voordelen van de aanbieder hollandsnieuwe op een rijtje. Kort maar krachtig!:

 • Goedkope concurrerende prijzen
 • Vodafone netwerk
 • Overzichtelijke bundels. Duidelijk aanbod en voor alle categorieën (klein en groot verbruikers).
 • Bellen, SMSen en Internetten uit 1 bundel.
 • Nummerbehoud is gratis en dit wordt volledig voor u geregeld. Indien je je nummer wil behouden, dan zegt hollandsnieuwe indien nodig je huidige abonnement voor je op en neemt je nummer over. Dit hoef je niet zelf te doen.
 • Geen duur buiten de bundel tarief. Mocht je extra tegoed nodig hebben, dan kan je opwaarderen.
 • Opwaarderen doe je zelfs voor een lager tarief dan binnen de bundel.
 • Nooit meer zomaar over de bundel heen bellen. Op is op en heb je meer nodig, dan kan je bijkopen.
VoordeelMobiel.nl
Logo