T-mobile verlenging SIM only

T-Mobile Sim Only en abonnementen

T-Mobile verlenging SIM only

T-Mobile Verlenging Sim Only

We bieden van deze aanbieder de Sim Ony acties aan, maar heb je al een abonnement bij deze partij, dan kan je uiteraard ook gaan voor een T-Mobile verlenging Sim Only gaan!

T-Mobile is niet heel voordelig als je hun Sim Only aanbod vergelijkt met de concurrentie. Ze doen niet echt aan low budget abonnementen. Dus zoek je iets voor onder de 10 euro per maand, dan moet je niet bij deze aanbieder zijn. Er zijn wel wat dochter ondernemingen waarmee ze zich wel op de goedkopere markt focussen. Zoekt u dit? Kijk dan vooral even bij de BEN aanbiedingen.

Een voordeel is wel dat je maandelijks kosteloos je bundel mag verhogen en/of verlagen. Ik merk wel dat de providers steeds wat flexibeler worden in hun voorwaarden. Vroeger was het nog een veel stuggere markt, waarbij niet zoveel dingen mogelijk waren en de voorwaarden heel slecht. Ik zie nu wel de ontwikkeling dat ook de providers steeds verder gaan kijken dan alleen naar de prijs en de bundel, maar ook hun voorwaarden onder de loep nemen. Een goede ontwikkeling als je het mij vraagt.

T-Mobile 4G Internet

T-Mobile biedt op al zijn abonnementen, zowel met telefoon als Sim Only, 4G Internet aan. Ook deze ontwikkelingen gaan snel. De meeste providers bieden nu wel enige vorm van 4G. Eerst kon je dit vaak erbij kopen, inmiddels zit het vaak al standaard in de pakketten. En er wordt al druk gekeken naar het 5G netwerk. Let wel op als je een Sim Only bestelt met 4G Internet. Dan moet je wel ook een telefoon hebben die 4G ondersteunt. Het is namelijk heel leuk om een abonnement af te sluiten met 4G Internet, maar als je telefoon dit niet ondersteunt dan zal het alsnog niet werken. Let hier dus goed op!

VoordeelMobiel.nl
Logo