BEN verlenging SIM only

BEN

BEN verlenging SIM onlyBEN Sim Only

Waar BEN uiteraard groot mee is geworden zijn de Sim Only abonnementen. Grappig, als je nu kijkt zien we dat de telefoon abonnementen veel meer verkopen. Maar goed, BEN was 1 van de weinige providers die zich in een niche markt wilde bewegen en omdat ze zich maar op 1 ding hoefden te focussen deden ze dat best goed en scherp. Wat ze altijd hebben gedaan is niet een heel groot aanbod van veel abonnementen, maar juist slecht enkele abonnementen aanbieden.

Maandelijks opzegbare abonnementen

Het speerpunt was destijds de maandelijks opzegbare abonnementen. BEN was er 1 van de eerste in die dat aanbood. Nu doen ze ook 2-jarige abonnementen. Wat ik nu een nadeel vind is dat de maandelijks opzegbare abonnementen relatief best duur zijn. Ik ben namelijk wel echt voor deze keuze vrijheid. Maar als de prijs bij maandelijks opzegbare abonnementen zoveel hoger liggen dan die van 2 jaar (of 1 jaar bij een andere provider), dan krijg ik een beetje het gevoel dat ze het aanbieden om een uniek aanbod te kunnen geven, maar dat het verder niet zoveel brengt voor de klant. Ze willen duidelijk liever 2-jarige abonnementen verkopen. Dat vind ik jammer.

BEN netwerk

De prijzen voor de Sim Only abonnementen voor 2 jaar zijn echter wel echt goed. Ze zitten op het T-Mobile netwerk, dat is onlangs uitgeroepen tot het beste netwerk van Nederland. Tja, ik vind het altijd lastig om mijn mening te geven over een netwerk. Het ligt er volgens mij heel erg aan waar je woont welk netwerk voor jou de beste ontvangst heeft. En bellen en SMSen gaat inmiddels bij de meeste providers door het gehele land echt wel goed. Het grootste verschil zit hem denk ik toch nog wel nog steeds in het Internet. En daarbij maken veel mensen vaak ook veel gebruik van Wifi. Dus ook dat is moeilijker te beoordelen. Ik hoor de laatste tijd wel echt goede verhalen over het T-Mobile netwerk. Vroeger waren de meeste mensen die mochten overstappen in verband met slecht bereik veelal T-Mobile klanten. Daar hoor ik nu klanten niet vaak meer over.

VoordeelMobiel.nl
Logo