Vodafone aanbiedingen

Vodafone Abonnementen en SIM only

Vodafone abonnementenVodafone aanbiedingen

Vodafone heeft 4 soorten mobiele abonnementen met telefoon:

Vodafone Start

Dit is de wat simpelere abonnementsvorm van Vodafone. Hierbij kunt u kiezen uit 0 MB, 500 MB of 1GB Internet. Het is een wat minder uitgebreid pakket en daarom ook met een wat kleinere bundel. Deze bundels bestaan altijd uit 150 minuten en onbeperkt SMS. Daarbij kunt u dus kiezen uit een Internet bundel tot 1GB Internet. Hoe groter de Internet bundel, hoe hoger de prijs per maand. De abonnementen zijn te bestellen voor zowel 1 als 2 jaar.

Vodafone Smart

Deze abonnementen richten zich juist ook op de wat minder grote beller . Waar de Red abonnementen vooral gericht zijn op onbeperkt bellen en SMSen, kunt u met het Smart abonnement tot maximaal 150 minuten per maand bellen. Bij deze abonnementen zit ook weer onbeperkt SMS in de bundel. Het verschil met de Vodafone Start abonnementen is vooral de data bundel die u er bij kan afsluiten. U kunt hierbij kiezen uit een Internet bundel van 1,5GB of 5GB . Ook zijn de opties bij deze abonnementen wat uitgebreider.

Vodafone Red

Ook bij de Vodafone Red abonnementen zit altijd onbeperkt SMS. Bij deze abonnementen krijgt je echter sneller internet en is de klanten service gratis bereikbaar. Maar als je via Voordeelmobiel besteld, dan maakt dat natuurlijk niet uit, want dan zijn wij je aanspreekpunt en zullen we je altijd proberen te helpen mocht je ergens tegen aan lopen! Bij deze abonnementen heb je de onbeperkt vormen. De providers gaan zich steeds meer richten op de bundels met onbeperkt bellen en SMSen. Op zich heel mooi, dit houdt in dat je nooit zomaar voor hoge buiten de bundel kosten komt te staan. Mocht je juist niet veel bellen, dan kan je beter kiezen voor een kleinere bundel! Kijk dan eens bij de Smart abonnementen.

Vodafone Black

Dit is het meest uitgebreide abonnement van Vodafone. Dit abonnement bestaat niet alleen uit onbeperkt bellen in Nederland, maar hier zit ook standaard een bundel voor gebruik in het buitenland bij. Er is maar 1 Vodafone Black abonnement en deze biedt 25GB in Nederland met nog een 2GB extra in het buitenland.
Als vierde heeft Vodafone uiteraard ook Sim Only abonnementen. Hier hebben we ook een stukje over geschreven met uitleg. Zie hiervoor onze Vodafone Sim Only pagina.

Vodafone Aanbiedingen

We proberen de beste Vodafone Aanbiedingen voor u te verzamelen bij Voordeelmobiel. Soms bieden we ook weer aanbiedingen aan met gratis cadeau. Vroeger gebeurde het heel vaak dat je een cadeau kreeg als je een mobiel abonnement afsloot. Tegenwoordig is dit bijna nooit meer het geval. Daarom proberen wij uniek te blijven en op te vallen door dit juist wel te doen! De providers waar dit bij mogelijk is zijn Vodafone en Tele2.

ANWB aanbiedingen

ANWB is een mooi blad met vaak ook mooie exclusieve aanbiedingen. Niet alleen met telecom aanbiedingen, maar met een hele brede range. De acties die hierin gegeven worden zijn vaak heel erg scherlp en niet overal verkrijgbaar. Als je zo een abonnement besteld weet je dus zeker dat je een goede deal hebt. En wij zouden Voordeelmobiel niet zijn als wij deze niet ook aan zouden bieden! Bij ons kan je dus de acties uit de ANWB krant ook bestellen! We hebben er geen aparte pagina voor gemaakt of dit apart op de site neer gezet, maar het staat gewoon tussen de Vodafone aanbiedingen. Kijk daarom bij de aanbiedingen hierboven en daar zou u de aanbieding moeten zien die ook deze maand in het krantje staat! Mocht u deze niet zien, dan weet u het, neem contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van Vodafone?

  • Bij alle Vodafone abonnementen heeft u volledig inzicht in uw belkosten via MyVodafone
  • Vodafone beschikt over een goed netwerk, u heeft dus goed bereik in heel Nederland
  • Voordelig bellen in het buitenland met Vodafone Passport
  • U kunt altijd gratis uw nummer behouden als u overstapt naar Vodafone
VoordeelMobiel.nl
Logo