BEN SIM only

BEN

BEN SIM onlyBEN Sim Only Abonnement

BEN is een mobiele telefoon aanbieder die zich van oorsprong richt op het aanbieden van Sim Only abonnementen. BEN heeft in totaal 6 Sim Only abonnementen. Dit is onderverdeeld in Sim Only abonnementen met een looptijd van 2 jaar of per maand opzegbare abonnementen. Wanneer u kiest voor een 2-jarige actie, dan ontvangt u een extra korting op het toch al voordelige tarief! Kiest u er liever voor om de vrijheid te hebben om per maand van uw abonnement af te kunnen, dan is dat bij BEN ook mogelijk. Zo vind u altijd het best passende Sim Only abonnement dat bij u past!

Ondanks dat BEN eigenlijk altijd een Sim Only aanbieder is geweest, komen ze steeds meer en meer met toestel aanbiedingen. U zult dan ook zien dat we steeds meer en betere aanbiedingen hebben van BEN met een telefoon hierbij. Dit zijn exclusieve aanbiedingen, die voor een korte duur in de aanbieding zijn. Momenteel heeft deze provider een aanbieding met een Gratis LG Leon voor slechts €11,50 per maand!

De abonnementen bestaan uit minuten of SMSjes waar u eventueel naar eigen inzicht een Internet bundel aan toe kunt voegen. U kunt de basis bundel naar eigen inzicht door elkaar heen gebruiken. Mocht u meer of minder gaan bellen, dan heeft BEN hier ook een oplossing voor: U kunt per maand kosteloos uw belbundel verhogen of verlagen! BEN had eerst 4 abonnementen waar u uit kon kiezen: Ben Zuinig, Ben Soms, Ben Regelmatig, Ben Vaak. Net zoals vele andere providers hebben ze gekeken naar hun aanbod en geleerd wat wel en niet handig is voor de klant en goed loopt en hebben ze hun abonnementen ook aangepast. De abonnementen waar u tussen kunt switchen zijn nu de 100 min/SMS , de 300 min/SMS en uiteraard bieden ze ook een onbeperkt bundel aan!. De uitleg over deze bundels kunt u hieronder vinden!

Naast bovengenoemde Sim Only aanbiedingen hebben we ook een paar combinatie aanbiedingen gemaakt. Dit is dan vaak een combinatie van bellen/SMSen en een Internet bunel. Als u hier voor kiest, dan kiest u voor deze specifieke combinatie voor deze aanbiedingsprijs. U kunt dit dan niet veranderen. Deze specifieke combinatie is namelijk dan door ons extra scherp geprijsd. Mocht dit nou precies passen bij wat u zoekt, dan heeft u met de acties vaak een super abonnement tegen een hele goedkope prijs. Het enige is dus wel dat deze bundels net bij uw bel/SMS en Internet gedrag moeten passen omdat je het niet kan aanpassen tegen dezelfde voordelige prijs. Mocht u advies of hulp nodig hebben, kijk dan op onze contact pagina en dan zullen wij u altijd proberen zo goed mogelijk te adviseren!

BEN Sim Only vormen

Ben 100 min/SMS (BEN Soms)

Dit is momenteel het kleinste abonnement van BEN. In het verleden was er de BEN Zuinig. Deze had 50 min/SMS. Dit werd echter heel weinig besteld, waardoor ze hebben besloten te stoppen met deze aanbieding. Met de BEN Soms aanbieding kunt u meer uw mobiel gebruiken qua SMSen en bellen. U hebt dan keuze uit honderd minuten of honderd SMSjes. Dit kunt u zelf verdelen in de maand.  Meer informatie over dit BEN Sim Only abonnement: BEN Soms Sim Only Aanbieding. Ook bij dit BEN abonnement betaalt u geen verzendkosten. Dat scheelt toch weer behoorlijk!

Ben 300 min/SMS (BEN Regelmatig)

Als u regelmatig uw mobiele telefoon moet gebruiken, dan is het handig om het Ben Sim Only Regelmatig aanbieding af te sluiten. Met dit abonnement hebt u keuze uit 300 minuten of 300 SMSjes. Dit kunt u zelf in delen per maand. Meer informatie over dit Sim Only abonnement: Ben Regelmatig Sim Only Aanbieding.

Ben Onbeperkt (BEN Vaak)

Als u uw mobiele telefoon heel vaak gebruikt of moet gebruiken, dan is het handig om een groot abonnement af te sluiten. In het verleden had de provider hiervoor een zogeheten Vaak abonnement. Dit is nu Onbeperkt geworden! De naam zegt het natuurlijk al, met deze bundel kan je onbeperkt bellen en SMSen. Voor Internetten is nog wel een aparte bundel. Bent u dus vooral een beller en gebruikt u niet zoveel mobiel Internet? Dan kunt u bij dit grote abonnement toch een kleine Internet bundel doen! Meer informatie over dit BEN Sim Only abonnement: BEN Vaak Sim Only Aanbieding.

Voordelen BEN Sim Only abonnementen:

  • Keuze uit drie verschillende abonnement vormen
  • Met de bundels van BEN kunt u bellen of SMSen uit 1 bundel
  • Heel de bundel kunt u zelf samen stellen
  • GRATIS nummer behoud (indien u nu een abonnement heeft, dan zegt BEN deze voor u op, dit hoeft u niet zelf te doen!)
VoordeelMobiel.nl
Logo