hollandsnieuwe SIM only

hollandsnieuwe

hollandsnieuwe SIM onlyAdvies hollandsnieuwe Sim Only

Bij de hollandsnieuwe abonnementen verlenging pagina heb ik zojuist mijn eerste persoonlijke advies geschreven. Dat heb ik een beetje algemeen gehouden, enigszins gericht op de telefoon aanbiedingen. Maar hier zal ik proberen wat meer op de hollandsnieuwe Sim Only aanbiedingen in te gaan.

Wat ik heel erg een voordeel vind is dat deze provider bundels heeft gemaakt waarbij alles uit 1 bundel gaat. Dus je hebt een x aantal units in je bundel en deze kan je gebruiken zoals je zelf wilt. Dit vind ik eerlijker. Gebruik je een keer een maand meer Internet maar bel je minder? Dan hoef je niet alsnog bij te betalen voor het teveel gebruikte Internet, zolang je in zijn totaliteit maar binnen de bundel blijft. Dit vind ik fair. Dit geldt zowel op de abonnementen met telefoon als de sim only aanbiedingen.

Ontwikkelingen aanbod

De providers hebben er een handje van het aanbod op regelmatige basis te wijzigen. Zo heeft hollandsnieuwe ook al de nodige ontwikkelingen meegemaakt. De basis is tot nu toe dat zowel de sim only als de abonnementen met telefoon hetzelfde zijn qua bundel. Deze kosten een bepaalde basis prijs. Neem je er een telefoon bij, dan komt daar een prijs per maand bovenop voor de telefoon. De basis van alle abonnementen zijn dus de Sim Only acties. Hollandsnieuwe had er voorheen 4. Dit hebben ze uitgebreid naar een veel breder aanbod. De verhouding prijs en grootte van de bundel vind ik heel scherp. Zoals eerder gezegd vind ik het ook positief dat alles uit 1 bundel gaat. Als ik kijk naar wat ik hoor van klanten die ik aan de lijn heb is het bereik inmiddels ook goed. Alleen het Internet wil soms nog iets traag zijn. Dit vind ik echter wel wat moeilijk meten, omdat veel mensen gebruik maken van wifi tegenwoordig. Dat gaat buiten het netwerk van hollandsnieuwe om.

Voorwaarden hollandsnieuwe

Naast de bundel is hollandsnieuwe wel 1 van de aanbieders met de beste voorwaarden. De belangrijkste zijn dat alles uit 1 bundel gaat. En hier bedoel ik niet alleen bellen, SMSen en Internetten mee. Maar ook bijvoorbeeld buitenland bellen en 0900-nummers. Dit vind ik een goede ontwikkeling. Bij andere aanbieders kan je als je in het buitenland bent geweest of een 0900-nummer hebt gebeld nog voor vervelende extra kosten komen te staan. Bij hollandsnieuwe niet omdat dit uit je basis bundel gaat. Let wel op: deze dingen gaan wel uit je bundel, maar 1 minuut staat dan niet gelijk aan bijvoorbeeld 1 minuut binnen Nederland bellen naar vaste of mobiele nummers. Je bundel gaat dan wel sneller op.

Als je dus kijkt naar de prijs, bundel inhoud en voorwaarden dan zou ik deze provider zeker wel adviseren. Ook als ik meeneem wat ik hoor van klanten die ik spreek aan de telefoon of via de mail, dan denk ik dat het (zeker de laatste tijd) een goede aanbieder is. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het mij vooral weten. Ik kan uiteraard ook altijd vergelijken voor je bij de verschillende providers of een advies geven. Ik hoor het graag!

VoordeelMobiel.nl
Logo