Telfort verlengen en overstappen

Telfort is voortaan KPN
Sinds mei 2019 worden er geen nieuwe Telfort abonnementen meer verkocht. Telfort is namelijk verder gegaan onder de vlag van moederbedrijf KPN.

Telfort verlengen en overstappen
Op zoek naar verlengen bij Telfort? Je kunt overstappen op KPN of kiezen voor een overstap naar een andere provider.
Een overstap aanvragen kan al 120 dagen voor het einde van je huidige contract. Als je vandaag besteld heb je jouw nieuwe mobiel vaak de volgende werkdag al in huis. Stop je huidige simkaart in de ontvangen smartphone en gebruik hem direct. Zodra je overstap helemaal is afgerond stop je de nieuwe simkaart van je nieuwe provider er in. Daarover krijg je uitleg via sms en/of e-mail, het is heel eenvoudig.

Kortom, geen zorgen! Bekijk het onderstaande aanbod.
Wij hebben de beste aanbiedingen van het hele internet voor je op een rijtje!

Telfort verlengen en overstappen VoordeelMobiel

Telfort mobiel abonnement

Telfort bevind zich in meerdere takken van aansluitingen. Ze bieden vaste aansluitingen in huis, zoals internet en tv. Maar ook bellen. En dan zowel vast bellen op de huis telefoon als mobiel bellen. Wij bieden alleen de mobiele producten aan van Telfort. Zowel sim only als abonnement met telefoon. De mobiele abonnementen van Telfort zijn onder te verdelen in 3 soorten:

Sim Only

De vertaling van Sim Only is ‘alleen simkaart’. Dat maakt meteen veel duidelijk. Dit houdt dan in dat u kiest voor alleen een abonnement (simkaart) zonder telefoon. U krijgt dan meer minuten/SMS/MB voor minder geld omdat u er geen telefoon bij neemt. De simkaart kan u dan in uw eigen telefoon plaatsen. Het enige wat hierbij belangrijk is is dat uw telefoon geen simlock heeft. Een simlock betekent dat de provider van wie u het toestel heeft gekregen een blokkade heeft geplaatst dat alleen de simkaart van dat merk werkt in de telefoon. Dit werd bijvoorbeeld vaak gedaan bij telefoons die verkocht werden met een prepaid kaart. Die telefoons werden dan goedkoper verkocht en om te zorgen dat mensen dan niet de simkaart die daar bij hoort weggooien werd deze blokkade geplaatst. Mocht u bijvoorbeeld de telefoon nog gebruiken van dat u destijds een abonnement met telefoon heeft aangeschaft, dan zit hier meestal geen simlock op. Bij nieuwe toestellen wordt tegenwoordig nooit meer een simlock geplaatst, dit is meer iets van het verleden en dus vooral mogelijk op oudere toestellen.

Abonnement met telefoon

Naast Sim Only biedt Telfort ook abonnementen aan met telefoon. Hier betaalt u een iets hoger maand bedrag omdat u er een telefoon bij krijgt. Wij hebben er bij Voordeelmobiel voor gekozen om bij de toestel abonnementen van Telfort niet de nieuwste telefoons aan te bieden. Dit komt omdat de nieuwste telefoons bij Telfort abonnement met toestel acties nog vrij duur zijn. Voor de 1 na nieuwste telefoons hebben ze echter wel vaak leuke acties.

Superkoopjes

Telfort heeft ook de zogenaamde Superkoopjes. Bij de Sim Only aanbiedingen zijn dit vooral combinaties van een bel, SMS en Internet bundel met een extra korting. Zoals bijvoorbeeld deze aanbieding. Voor de abonnement met telefoon acties heeft Telfort ook Superkoopjes. Dit zijn dan vaak aanbiedingen met de 1 na nieuwste modellen.

Aanbiedingen

Telfort heeft sinds kort toestel lease afgeschaft. Dat houdt in dat alle aanbiedingen met telefoon niet meer in de lease constructie zitten. Alle aanbiedingen van Telfort met telefoon zijn dus aanbiedingen waarbij de telefoon uw eigendom wordt. Toestel lease hield in dat er eigenlijk 1 prijs was voor de abonnementen (zowel bij Sim Only als bij abonnement met telefoon). Bij de Sim Only aanbiedingen veranderde er hier dan verder niks aan, u krijgt er namelijk geen telefoon bij. Indien u er destijds voor zou hebben gekozen om een telefoon te nemen bij uw abonnement, dan was de basis de Sim Only prijs per maand. Er werd dan een aflossing per maand bij opgeteld voor de door u gekozen telefoon. Het was dan niet per definitie zo dat aan het einde van de contract termijn, dat dan het toestel volledig zou zijn afgelost. Het kan zijn dat er dan nog een gedeelte over was wat afgelost had moeten worden. Het was daarom mogelijk aan het eind van de contract termijn om er voor te kiezen het restant bedrag af te betalen voor de telefoon (dan was de telefoon wel uw bezit geworden) of te verlengen bij Telfort en het toestel retour te sturen aan Telfort of u kon overstappen naar een andere provider, dan diende echter ook de telefoon retour gestuurd te worden aan Telfort. Het toestel was dus niet automatisch in uw bezit aan het einde van het abonnement. Zoals gezegd is Telfort met deze constructie gelukkig gestopt. Dit was niet voordelig voor de klant en ook niet duidelijk. Nu is het dus zo bij alle aanbiedingen met telefoon dat de telefoon direct uw eigendom wordt en niet meer van dit soort rare constructies plaats vinden!

Update aanbiedingen

Telfort heeft wat wijzigingen doorgevoerd in zijn abonnement structuur en dus ook de aanbiedingen. Bij deze zetten we ze kort voor u op een rijtje:

  1. Al het tegoed is 3 maanden houdbaar. Dat is inclusief de maand dat u er gebruik van maakt, overgebleven tegoed is dan dus nog 2 maanden mee te nemen. Tot voor kort was het overgebleven tegoed uit uw bundel van een maand niet mee te nemen naar de volgende maand. Dit kan nu dus wel en dan ook nog eens 2 maanden. In een nieuwe worden eerst de MB’s en belminuten opgrmaakt die nog over waren en dan wordt het nieuwe tegoed pas aangeboord. Dat is een goede ontwikkeling en verbetering van de voorwaarden bij de Telfort aanbiedingen!
  2. Telfort heeft zijn 4G snelheid verhoogd! Met deze verhoging biedt Telfort nu een 4G Internet snelheid van 20 Mb/s. Nu kunt u dus razendsnel Internetten met uw Telfort abonnement!
  3. Alle abonnementen bevatten nu onbeperkt SMS. Wat wij in het verleden een nadeel van Telfort vonden was dat je voor alles apart moets kiezen. Dus je moest apart een belbundel kiezen waar je x bedrag voor betaalde, dan nog een SMSbundel en dan ook eventueel nog een Internet bundel. Omdat je alles los moest kiezen kon het zijn dat je vrij duur uit kwam omdat aan elke bundel een prijskaartje hing. Dit heeft de provider nu iets versoepeld. Bij alle belbundels zit nu standaard onbeperkt SMS. Dat houdt in dat je alleen nog eventueel een Internet bundel hoeft toe te voegen, mocht je dat willen uiteraard!

Dit waren wel de belangrijkste wijzigingen die doorgevoerd zijn. Mocht er weer een belangrijke update zijn, dan houden we je op de hoogte uiteraard!

Telfort & Voordeelmobiel

Voordeelmobiel verkoopt alle abonnementen van Telfort, zowel Sim Only als abonnement met telefoon. Dit doen wij al sinds de start van ons bedrijf en hier zijn wij trots op. We hebben in al die jaren heel wat wijzigingen voorbij zien komen. Telfort wordt een steeds wat sterker merk. Het is 1 van de merken met de minste klachten over netwerk en bereik. Dat komt onder andere doordat ze gebruik maken van het KPN netwerk. Dat is echt 1 van de betere netwerken. En dan is de prijs een stuk lager dan bij KPN zelf, wat er voor zorgt dat Telfort een leuke aanbieder is en een toegevoegde waarde op Voordeelmobiel.nl!

Telfort heeft onlangs zijn abonnementen iets gewijzigd. Ze hebben onder andere overal gratis SMS bij zitten. Voorheen diende u het abonnement zelf samen te stellen door te kiezen voor een bel, SMS en Internet bundel. Nu zijn de bel en SMSbundel dus samengevoegd en krijgt u er altijd onbeperkt SMS bij. Dit alles maakt dat Telfort zeer concurrerende Sim Only aanbiedingen heeft. Dus met de Telfort aanbiedingen op Voordeelmobiel heeft u niet alleen goed bereik, maar kunt u ook goedkoop bellen! Uiteraard kunt u deze aanbiedingen vergelijken met de Sim Only aanbiedingen van de andere providers op onze site. Komt u er niet uit, dan kunnen wij u ook altijd helpen. U kunt ons altijd bellen, dan zal onze klantenservice u zo goed mogelijk proberen te helpen. De klantenservice van Voordeelmobiel is bereikbaar via 020-779 1486.

Telfort netwerk

Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk. Er zijn 3 netwerken in Nederland: KPN, Vodafone en T-Mobile. Waarvan KPN 1 van de sterkste en beste netwerken is. U hoeft zich wanneer u kiest voor een Telfort aanbieding geen zorgen te maken over het bereik! Dit geld zowel voor bellen en SMSen als voor het gebruik van mobiel internet op uw telefoon. Klik hier voor een overzicht van de dekking van alle Telfort abonnementen in Nederland. Kijk snel verder op onze site voor alle Telfort aanbiedingen!

Zoals gezegd: mocht u hulp nodig hebben of mochten wij u op wat voor manier kunnen helpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

VoordeelMobiel.nl
Logo