BEN verlenging met telefoon

BEN

BEN verlenging met telefoonPersoonlijk advies BEN

We willen graag vanuit onze expert binnen het bedrijf persoonlijk advies overbrengen over de verschillende providers. Lianne is namelijk degene die de klanten spreekt en weet wat de meningen zijn en wat er speelt. Bij deze het persoonlijke advies over de BEN acties met telefoon:

BEN is ooit begonnen als sim only aanbieder, maar biedt inmiddels al enkele jaren ook abonnementen met telefoon. De acties zijn vaak erg scherp. Het aanbod qua prijs en bundel inhoud vind ik dus goed, al wil de prijsstelling wel eens wat wisselen. Ook met BEN als provider hebben we al het nodige doorgemaakt. Ze zijn overgegaan naar een nieuw back end systeem wat niet helemaal soepel is verlopen. Daarom liepen klanten tegen veel problemen aan die niet goed opgelost werden. Bijzonder eigenlijk, nu ik deze persoonlijke adviezen per provider aan het uitschrijven ben merk ik dat elke aanbieder wel zo’n periode heeft doorgemaakt.

Inmiddels gaat het weer een stuk beter en hoor ik niet zo veel klachten meer over deze aanbieder en hoor ik steeds meer positieve reacties. Inmiddels zou ik daarom BEN zeker weer adviseren, ook als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding.

BEN abonnement met telefoon

De prijzen van de  abonnementen met telefoon zijn zoals eerder gezegd vrij scherpt. Vaak zien we dat BEN zich dan richt op de iets oudere modellen telefoon. Eigenlijk doen wij dat met Voordeelmobiel ook. Wat ik merkte als ik klanten aan de telefoon heb is dat de functies op de nieuwste telefoon die een iets ouder model niet heeft eigenlijk alleen gebruikt worden door de gadget freaks. Modellen die tot een jaar oud uitgekomen zijn, hebben eigenlijk wel alles wat je nodig hebt als je normaal gebruik maakt van je telefoon. Internetten, goed scherm en beeld, goede camera, batterijduur en uiteraard bellen en SMSen kunnen al deze telefoons wel. Dus heel veel van onze klanten kiezen nu een iets ouder model. Mocht je dit zoeken, dan zit je bij BEN goed. De drie beste providers hiervoor zijn naar mijn mening BEN, hollandsnieuwe en Tele2.

VoordeelMobiel.nl
Logo