KPN aanbiedingen

KPN

KPN aanbiedingenKPN aanbieding

Bent u op zoek naar een KPN aanbieding? Dan zit u bij Voordeelmobiel aan het juiste adres! U kunt bij ons zowel alle KPN Sim Only aanbiedingen als abonnementen met telefoon vergelijken. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag! We proberen de beste aanbiedingen op een rijtje te zetten. Meestal betekent dit dat we kiezen voor aanbiedingen met een wat lagere maand prijs en niet het allernieuwste toestel.

GSM Aanbiedingen

De aanbiedingen met telefoon worden steeds wat voordeliger bij KPN! En dat is wel fijn, want de prijzen lagen de afgelopen jaren vrij hoog. Een stuk hoger dan de andere providers. En dat is best zonde, aangezien KPN toch het beste netwerk blijft wat er is. Alleen moet je dan als klant de afweging maken of het grote verschil in prijs het waard is om voor het beste netwerk te kiezen. Dat was in ieder geval voor veel van onze klanten niet het geval. Nu de prijzen weer wat zakken en de prijzen voor gsm toestellen bij KPN weer een beetje betaalbaar zijn en KPN goede aanbiedingen biedt, focussen wij ons ook weer wat meer op deze provider!

KPN Mobiel

KPN mobiel richt zich steeds meer en meer op de high end bellers. Dit houdt in dat zij graag de mensen die veel gebruik maken van bellen, SMSen en Internetten op hun mobiele telefoon. Daarom heeft KPN nu ook vrij scherpe aanbiedingen op de onbeperkt bundels. Onbeperkt bellen en SMSen en u kunt hier dan verschillende data bundels bij kiezen. Hoe hoger de data bundel hoe duurder het maand bedrag. De aanbiedingen voor de kleine bundels zijn dan ook wat slechter dan deze grotere bundels. Voor deze kleinere bundels gebruikt KPN 1 van zijn partners of dochter ondernemingen om hier scherpe prijs aanbiedingen voor neer te leggen. Belt en/of Sms’t u niet zoveel? Kijk dan eens bij onze Telfort aanbiedingen of onze Simyo aanbiedingen! Zij bieden hele scherpe sim only abonnementen. Ook als u niet zo veel gebruik maakt van uw mobiele telefoon en dus kiest voor een kleine bundel met een lager maand bedrag.

KPN netwerk

Zoals wij elders op de website ook hebben uitgelegd zijn er 3 netwerken in Nederland, namelijk het KPN netwerk, Vodafone en T-Mobile. Op deze netwerken kunnen providers hun producten aanbieden. Maar u komt dus altijd bij 1 van deze 3 netwerken uit. De netwerken zijn verantwoordelijk voor het bereik van uw mobiele telefoon abonnement. KPN heeft het grootste mobiele telefoon netwerk van Nederland. Dit netwerk staat ook bekend om zijn betrouwbaarheid. Ook is KPN de eerste geweest die het 4G netwerk is gaan uitrollen. Inmiddels kan elke KPN klant overal in Nederland gebruik maken van het 4G netwerk. Het KPN netwerk heeft nu dan ook het grootste 4G netwerk van Nederland.

KPN klantenservice

De Nederlandse telecom bedrijven staan over het algemeen niet bekend om de goede klantenservice. Het is gebleken dat KPN onder de Nederlandse providers de beste klantenservice biedt. KPN er de afgelopen periode in geslaagd om de klantenservice te verbeteren. De kracht van Voordeelmobiel ligt, in tegenstelling tot de providers, bij de klantenservice. Voordeelmobiel streeft er naar om klanten juist zo goed mogelijk te helpen. We nemen de tijd voor u, zullen altijd kijken naar een abonnement wat het beste past bij u en niet waar wij het meeste aan verdienen en zullen alles zo goed en duidelijk mogelijk proberen uit te leggen. Als u via Voordeelmobiel bestelt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen bij vragen en/of opmerkingen. Wij hebben nauwe contacten met de providers en kunnen dus sneller schakelen om u zo goed mogelijk verder te helpen!

Voordelen KPN netwerk

  • De grootste dekking: KPN heeft het grootste mobiele telefoon netwerk van Nederland
  • De betrouwbaarheid: KPN staat er om bekend een betrouwbare provider te zijn
  • 4G: KPN bood als eerste netwerk 4G aan. Inmiddels biedt KPN 100% dekking van het 4G netwerk in Nederland en is daarmee de grootste
  • Geen buiten de bundel kosten voor Internet
  • Korting zolang je abonnement loopt

 

En als je je KPN Mobiel abonnement met Internet combineert met een tweede mobiel abonnement van KPN op hetzelfde adres, dan krijgt u extra veel met KPN Compleet:

  • 5 euro korting
  • Dubbele minuten en MBs
  • Onderling MBs delen
  • Gratis onderling bellen
VoordeelMobiel.nl
Logo