Tele2 aanbiedingen

Tele2

Tele2Tele2 aanbiedingen

Voordeelmobiel heeft alle beste Tele2 aanbiedingen op de site! Zowel de Tele2 Sim Only aanbiedingen als de Tele2 aanbiedingen met telefoon. Tele2 is 1 van de nieuwere aanbieders binnen de telecom markt. Inmiddels heeft Tele2 in zijn relatief korte bestaan al weer aardig wat wijzigingen aangebracht in zijn aanbod. Eerst focusten ze zich vooral op heel scherpe acties voor zowel sim only als abonnement met telefoon. Nog steeds onderscheiden ze zich wel door goedkoop te zijn, alleen zo erg stunten als ze in het begin deden is er niet meer bij. Dat is ook wel logisch. Als een provider net nieuw is moeten ze naam maken. Mensen vinden het dan vaak toch nog wel spannend om bij een onbekende naam te bestellen, dus moeten ze zich wel heel goedkoop in de markt zetten om klanten over te halen en ervaring te krijgen met deze provider. Dat hebben wij al vaak zien gebeuren. Tele2 begon met als speerpunt de Sim Only aanbiedingen. Inmiddels is dat wel wat veranderd. Eerst boden ze een heleboel mogelijkheden aan binnen sim only. Daarna gooiden ze het roer om en boden alleen nog Sim Only abonnementen aan die per maand opzegbaar zijn. Dit soort aanbiedingen bij veel andere providers zijn vaak voor 1 of 2 jaar. Nu hebben ze echter weer van alles gewijzigd. Momenteel ligt de focus niet op sim only,maar juist op abonnement met telefoon. We zullen in de kopjes hieronder hier verder op ingaan.

Tele2 abonnement met telefoon

De abonnementen zijn te verdelen in (inmiddels) 2 soorten, namelijk Sim Only, abonnementen met telefoon en vroeger zaten hier ook de de Onbeperkt abonnementen bij. Over de Sim Only acties vertellen we meer op onze Tele2 Sim Only pagina. Hieronder zullen we ingaan op de abonnementen met telefoon:

Tele2 abonnement met telefoon

Tele2 heeft aardig wat naamswijzigingen doorgevoerd in de namen van hun abonnementen. Een tijd geleden hadden ze de SmartMix geïntroduceerd. De tendens in de markt was toen dat de grootte van de belbundel gekoppeld werd aan de grootte van de internet bundel. Dus als u een grotere internet bundel wilde, dan zat u automatisch vast aan ook een grotere belbundel. Tele2 was het hier niet mee eens en bracht hier verandering in. De Tele2 SmartMix abonnementen zorgden er voor dat u zelf een combinatie kan maken van minuten, SMSjes en MBs. Belt u weinig en gebruikt u veel internet? Geen probleem, dit stelde u dan zelf samen met de Tele2 Smartmix. U betaalde niet voor iets wat u niet gebruikt! Tevens heeft Tele2 de GSM toestellen voor een scherpe prijs bij de abonnement. Daarnaast is de gedachte achter deze structuur niet veranderd, maar de naam wel. En ze hebben de 100 MB bundel toegevoegd. Zo zijn er ook aanbiedingen voor een goedkopere prijs voor de kleine Internet gebruiker.

Inmiddels zijn er weer wat wijzigingen doorgevoerd. Tele2 heeft vaste acties gemaakt. Ze hebben een focus gelegd op bepaalde telefoons en daar extra scherpe acties voor gemaakt. Dus ze bieden niet meer alle telefoons aan, maar een door hun geselecteerd aantal, waardoor ze focus kunnen leggen hierop en voor deze telefoons extra scherpe acties kunnen maken. We zien ook wel dat bij deze geselecteerde toestellen dat Tele2 ook echt het goedkoopste is in vergelijking met de andere providers. Bijvoorbeeld de iPhone aanbieding die nergens anders goedkoper te krijgen is.

Onbeperkt abonnementen

Deze bestaan niet meer. Maar we wilden het je toch niet onthouden om even te vertellen, ook in het kader van het verhaal van de ontwikkeling van Tele2.
Ook de naam van deze abonnementen is een aantal keer gewijzigd. Het waren eerst de non stop abonnementen. Daarna heette het weer onbeperkt. Het principe is hetzelfde gebleven. De non stop/onbeperkt abonnementen zijn geschikt voor als je heel veel belt en Sms’t. Zoals de naam als zegt kan je dit non stop doen. Dit gold echter wel alleen voor de bel en SMS bundel. Je kon zelf de Internet bundel hierbij kiezen die je dacht nodig te hebben. Mocht je een kleinere Internet bundel kiezen, dan nog kan je nooit kosten krijgen voor het over de bundel heen gaan. Net zoals bij de T-Mobile abonnementen werd de Internet snelheid verlaagd wanneer je over je bundel heen bent, maar worden er geen kosten gerekend. Hou er wel rekening mee dat deze snelheid echt heel erg laag is.

Tele2 Netwerk

Tele2 maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Tele2 ‘huurt’ de telefoonlijn van T-Mobile, waardoor u met de goedkope Sim Only aanbiedingen en abonnementen met telefoons kunt bellen via dit betrouwbare netwerk.

Tele2 Mobiel

Tele2 biedt allerlei producten in verschillende branches aan. Zowel op vastnet (Internet, Televisie en telefonie thuis) als mobiel. Zij komen oorspronkelijk uit de vastnet branche en zijn zich later gaan uitbreiden op mobiel. Het heeft even geduurd voor ze hier voet aan de grond hadden, maar zoals eerder gezegd zijn ze nu een solide speler op het Tele2 Mobiel vlak. De providers die in beide branches handelen gaan zich ook steeds meer richten op pakketten met zowel vastnet als mobiel in 1 pakket. Het lijkt er echter op dat dit wel nog een vrij lastige opgave is omdat beide product groepen tot nu toe als echt losse entiteiten worden gezien. Wij verwachten dat dit binnenkort echter wel zal komen. Voorlopig blijven wij ons nog focussen op mobiel. Dat is waar Voordeelmobiel alles van af weet. Vragen of hulp nodig bij het uitzoeken van het beste abonnement voor u tussen alle Tele2 aanbiedingen? Dan weet u hoe u ons kunt bereiken!

VoordeelMobiel.nl
Logo