T-Mobile verlenging met telefoon

T-Mobile Sim Only en abonnementen

T-Mobile verlenging met telefoon

T-Mobile abonnementen advies

Er zijn drie netwerken in Nederland, waarvan T-Mobile er 1 is. T-Mobile heeft lange tijd bekend gestaan als 1 van de slechtere netwerken qua bereik en ontvangst. Onlangs zijn ze echter uitgeroepen tot beste netwerk van Nederland. Het lijkt er dus op dat ze inmiddels wat inhaalslagen hebben gemaakt hierin. De vraag is nu natuurlijk, is dit ook echt zo? Ik wil in deze persoonlijke stukken tekst onder andere naar voren brengen of wat er in de reclames van de providers gezegd wordt ook werkelijk word nagekomen. Ik denk dat de tijd dit moet uitwijzen. Sowieso hoor ik de laatste tijd steeds minder vaak dat klanten problemen hebben met bereik. De grootste problemen die ik hoor liggen meer in de vorm van slechte ondersteuning bij problemen en dus slechte klantenservice.

T-Mobile Europa bellen

Ik krijg al jaren belletjes van klanten met vragen over welke provider het beste is als je toch regelmatig in of naar een land in Europa belt. Tot voor kort was daar eigenlijk niet een bepaalde aanbieder echt goed voor die er uit sprong. Daar is T-Mobile nu wel mooi op in gesprongen. Ik vind dat echt wel een goede ontwikkeling. Het hele buitenland bellen blijft altijd een lastig verhaal op de 1 of andere manier. T-Mobile biedt nu bij zijn abonnementen 120 minuten bellen in Europa aan. Op zich zou 120 minuten voldoende moeten zijn als je af en toe gebruik maakt van buitenland bellen. Dus dat is naar mijn mening wel een goede bundel. Het jammere vind ik wel dat dit de enige optie is, je kan niet kiezen voor een grotere of kleinere bundel. Dit geldt ook voor de bundels in Nederland. Het is 120 minuten of onbeperkt. Ertussen zit niks. Dat beperkt je wel, het moet maar net bij je passen. Het lijkt een beetje de ontwikkeling in de markt te zijn op dit moment helaas.

Voor en nadelen T-Mobile

Dan nog even overzichtelijk een lijstje met de voor en nadelen van deze provider. Het idee is dat je dan niet ellenlang door tekst hoeft te scrollen of van alles zelf hoeft uit te zoeken, maar dat ik dat dan al voor je gedaan heb en puntsgewijs voor je in een overzichtje heb gezet:

Voordelen

  • Europa bundels voor buitenland bellen
  • Gratis klantenservice
  • Mogelijkheid tot vragen stellen via de T-Mobile app
  • Kosteloos bundel verhogen of verlagen
  • Uitgeroepen tot beste netwerk van ons land
  • Landelijk 4G Internet
  • Eigen netwerk

Nadelen

  • Geen scherpe bundel voor de klein verbruiker
  • Weinig keuze in de samenstelling van de verschillende bundels
  • Prijs technisch wat aan de hoge kant
VoordeelMobiel.nl
Logo