Telfort verlenging SIM only

Telfort

Telfort verlenging SIM onlyTelfort verlenging Sim Only

De Sim Only aanbiedingen zijn er bij Telfort in vele variaties en dit wisselt ook vrij regelmatig. Op deze pagina hebben we de Telfort verlenging Sim Only aanbiedingen staan.

Je kan de bundels zelf samenstellen. Telfort heeft ook bundels die zij al voor je gecombineerd hebben, waardoor de prijs nog beter is. Ook hebben ze al vele jaren de Superkoopjes. Vooral over de laatste zijn we vrij enthousiast. Met de andere abonnementen is Telfort niet heel concurrerend. Maar de Superkoopjes zijn vaak wel echt mooie acties. Dit zijn wel door Telfort zelf samengestelde abonnementen. Dus het moet maar wel net passen in wat je zoekt. Maar als dat het geval is, dan kan je een hele scherpe actie hebben.

Telfort voorwaarden

Niet alleen de prijs is hierbij van belang. Telfort gaat ook steeds meer en meer kijken naar de voorwaarden. Zo zijn zij de enige waarbij je na 10 minuten gratis kan bellen. Duurt je gesprek dus bijvoorbeeld 50 minuten, dan worden er maar 10 minuten van je bundel af gehaald, waardoor je dus eigenlijk 40 minuten gratis krijgt. En op het moment dat hollandsnieuwe aankondigde dat ze gingen stoppen met de mogelijkheid om het overgebleven tegoed mee te nemen, toen voerde Telfort dit juist in! Dit lijkt dus de goede kant op te gaan. Dit laat wel zien dat het dus belangrijk is om verder te kijken dan alleen naar de prijs en de bundel. Dit soort dingen kunnen ook heel veel meerwaarde geven.

En je weet, kom je er niet uit? Laat het mij vooral weten. Ik help je met alle liefde in je zoektocht! Ben je al eens eerder op onze site geweest? Dan is het je misschien opgevallen dat de site er totaal anders uit ziet. Klopt, we hebben de site vernieuwd! We hebben nu ook bij elke aanbieding op een rijtje onder elkaar de minuten, sms en mb gezet. Maar ook direct daaronder de verzendkosten en aansluitkosten. We hopen het zo nog overzichtelijker te hebben kunnen maken!

VoordeelMobiel.nl
Logo