Over VoordeelMobiel

Sinds 2007 bieden wij met trots de goedkoopste Sim Only en telefoon abonnement combinaties aan. Wij zijn een onafhankelijke onderneming die géén onderdeel is van een groot concern, provider of merk. Daarom bieden wij altijd aanbiedingen die in het belang zijn van jou. Wij zijn aangesloten bij alle grote providers in Nederland en zijn aangesloten bij het Q-Shop keurmerk (Betrouwbaar kopen). Wij hebben een gemiddelde Kiyoh beoordeling van een 9+.
Onze klantenservice is altijd gratis te bereiken en helpt graag bij jouw keuze.
VoordeelMobiel klantenservice

Vergelijk de beste aanbieding nu eenvoudig zelf:
Telefoon abonnement vergelijker
en
Sim Only vergelijker

VoordeelMobiel in 2017

In middels heeft VoordeelMobiel ruim 10.000 klanten geholpen en is de visie, die al ruim 10 jaar standhoudt, nog steeds intact. Hoewel Lianne (één van de oprichters) andere avonturen is aangegaan, en haar collega’s het hebben overgenomen, blijft onze missie onveranderd. De zelfde persoonlijke service, ondersteuning en de beste aanbiedingen als de afgelopen jaren. Ook de kernwaarde van toen zijn nog precies zo.

Onafhankelijk

Wij werken samen met alle grote providers en aanbieders in Nederland maar wij zijn géén onderdeel van hen. Op die manier zorgen wij ervoor dat wij altijd objectief de beste aanbiedingen kunnen geven. Wij werken niet op basis van commissie, zo is er voor ons geen verschil of wij jou blij maken met een Sim Only van € 3,- per maand of een telefoon abonnement van boven de € 50,-. Echt 100% onafhankelijk dus!

Persoonlijke service

Wij werken niet met draaiboeken, regeltjes en vakjargon. Wij spreken duidelijk taal zonder nonsens. En bij ons heb je altijd één contactpersoon, ook als jij op verschillende manieren contact met ons opneemt! Contact met ons is altijd gratis en zonder verplichtingen.

Een trotse telecom geschiedenis

VoordeelMobiel bestaat al ruim 10 jaar en is ooit opgericht door 3 partners. De afgelopen jaren is het bedrijf onder leiding van, één van de oprichters, Lianne Groen geweest.

Over VoordeelMobiel en Lianne Groen

“ We zijn VoordeelMobiel begonnen omdat we ooit zelf eens op zoek waren naar een mobiel met abonnement en we er totaal niet uit kwamen. Alles was schreeuwerig, ondoorzichtig, de shops die ik benaderde boden slechte service en ga zo maar door. Dit moet beter kunnen dachten wij. Zo is VoordeelMobiel ontstaan.
We wilden een rustige website, de beste aanbiedingen, maar ook de klanten goed en persoonlijk kunnen ondersteunen. Ik denk dat we daarin de afgelopen 10 jaar in zijn geslaagd. Een van de motto’s was ‘Kijk vooral rustig rond en mochten ik je kunnen helpen, dan hoor ik dat graag!’ maar ‘alles komt altijd goed, soms duurt het iets langer en soms iets korter, maar ik zorg dat het voor u geregeld wordt. Dat is de spirit waar wij voor gaan!”

Breed aanbod

Altijd de beste aanbiedingen op internet, wij werken samen met alle (kwaliteit) providers en telecom aanbieders. De aanbiedingen die wij tonen zijn altijd hand gekozen en dus altijd zeer scherp geprijsd.
Zo bieden wij de volgende providers aan, zowel Sim Only als telefoon met abonnement combinatie.

VoordeelMobiel.nl
Logo