Vodafone verlenging SIM only

Vodafone Abonnementen en SIM only

Vodafone verlenging SIM onlyVodafone verlenging Sim Only

Op deze pagina hebben we ons Vodafone verlenging Sim Only aanbod staan. Ik zal hieronder wat meer vertellen hierover:

Vodafone heeft ook al aardig wat wijzigingen in zijn abonnementen gehad. Vroeger hadden ze een heel scherp aanbod voor de sim only gebruikers, namelijk de scherp sim only. Dat waren abonnementen die prijs technisch heel goed in elkaar zaten. De abonnementen werden dan wel uitgekleed (betalen voor de klantenservice en andere extraatjes die je bij de gewone abonnementen wel had kreeg je hier niet bij). Maar deze abonnementen werden sowieso vaak afgesloten door mensen die niet heel veel of uitgebreid gebruik maakten van hun telefoon, dus dat was eigenlijk wel prima.

Helaas zijn deze abonnementen uit het assortiment gegaan en dit zorgt er voor dat Vodafone met zijn Sim Only abonnementen sowieso niet heel scherp geprijsd is, maar ze hebben nu ook geen passend aanbod voor de kleine gebruiker. Het lijkt er op of ze zich nu echt aan het richten zijn op de grootverbruiker.
En ook dan zijn ze niet heel scherp in prijs.

Vodafone is een goede provider, goed netwerk, goede ondersteuning. Het probleem is alleen dat ze relatief duur zijn. Dus de vraag is of je het verschil in prijs over hebt voor de goede dingen die Vodafone biedt naast de prijs. Het blijft altijd een lastige keuze. Mocht Vodafone met een betere prijsstelling komen, dan zou dit zeker 1 van de aanbieders zijn die wij als eerste zouden aanbevelen!

VoordeelMobiel.nl
Logo