Lebara Sim Only – Lebara mobiel Nederland (NL)

Alles over Lebara Nederland en Lebara Sim Only.
Lebara is een provider die uitsluitend Sim Only en Prepaid aanbiedt. Ze maken gebruik van het snelle en betrouwbare KPN netwerk, ook bieden zij 4G internet en oneindig bellen & sms’en aan.
Onderaan deze pagina lees je meer over Lebara Nederland mobiel.

Lebara Sim Only Nederland

Lebara Sim Only abonnement

De Sim Only van Lebara is handig voor als je jouw huidige mobiel wil blijven gebruiken. De Lebara Sim Only abonnementen zijn erg scherp geprijsd. Momenteel zijn er 3 bundels, 5GB, 7GB en 10GB. En je mag zoveel bellen en sms’en als je wil.

Lebara bundels

Alle bundels beschikken over 4G internet en onbeperkt bellen en sms’en. Je maakt gebruik van het KPN netwerk en hebt scherpe tarieven. Daarom is het Lebara een slimme keuze, de volgende bundels zijn beschikbaar.

5GB met onbeperkt bellen & sms’en
7GB met onbeperkt bellen & sms’en
10GB met onbeperkt bellen & sms’en

Sim only maandelijks opzegbaar met lebara 1 maand

Deze bundels zijn per maand opzegbaar. Zo heb je alle vrijheid en flexibiliteit om een andere provider te kiezen.
Wil je opzeggen? Dan dien je dit voor de eerste van de volgende maand te doen, er is namelijk altijd 1 maand opzegtermijn. Dus zeg je bijvoorbeeld 1 februari op dan loopt je abonnement door tot de laatste dag van maart.
Wanneer je vóór februari opzegt dan stopt je abonnement de laatste dag van februari.

Sim only 24 maanden met Lebara

Extra korting bij Lebara 24 maanden abonnement. Wanneer je voor 24 maanden kiest heb je er geen omkijken naar en dat is wel zo makkelijk en voordelig. Zo heb je de zekerheid dat, als de prijzen verhoogd worden, je niet opeens meer gaat betalen.

Lebara internationaal

Internationaal bellen extra voordelig!
Voor slechts €5 per maand extra er maand bel en sms je onbeperkt vanuit Nederland naar alle landen in Europa (EU). Daarnaast geldt dit ook voor 17 andere landen zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Canada, China, Marokko en Turkije. Klik op ‘Bekijken’, daarna is de optie Lebara internationaal beschikbaar.

Lebara Prepaid

Ultieme vrijheid en lage prijzen van Lebara Prepaid. Met prepaid heb je geen abonnement en dus géén vaste kosten per maand. Je betaalt alleen voor je verbruik, dus gebruik je een maand helemaal niks dan betaal je ook niet.
Bekijk de tarieven en bestel hier: Lebara prepaid en tarieven

VoordeelMobiel.nl
Logo