Tele2 verlenging met telefoon

Tele2

Tele2 verlenging met telefoonTele2 abonnementen advies

Tele2 blijft altijd een leuke provider om over te schrijven. Aan het begin is deze aanbieder een beetje het buiten beentje geweest. Ze wisten al vrij veel van de vastnet producten af, maar de mobiele tak was vrij nieuw een aantal jaren geleden voor ze. Maar ook deze aanbieder heeft zich aardig door ontwikkeld. Inmiddels zijn ze druk bezig met hun eigen netwerk steeds verder uit te rollen. Dus ze maken mooie stappen!

Ze winnen het nu vooral op het vlak van prijsstelling. De abonnementen zijn in vergelijking met de concurrentie vrij goedkoop. Ook de service gaat steeds verder vooruit. Het ligt er natuurlijk aan wat er voor jou belangrijk is, maar als ik kijk naar prijs/kwaliteit verhouding, dan staan ze zeker ergens in de top 3 van mijn lijstje!

Tele2 aanbiedingen

Wat je bij veel aanbieders ziet is dat ze gaan of voor de nieuwste telefoons of voor een low budget of iets ouder model telefoon aanbiedingen. Tele2 is sterk op beide vlakken vind ik. Ook de nieuwste iPhone of Samsung zijn ze concurrerend in, maar ze hebben ook leuke low budget acties. Knap als je het voor elkaar krijgt je in beide markten sterk te maken. Alle aanbiedingen met Internet zijn inmiddels met 4G Internet. Dat is wel een mooie ontwikkeling. Bij sommige andere providers betaald je extra per maand, bij Tele2 niet. Al met al zou ik Tele2 zeker adviseren als mobiele provider!

VoordeelMobiel.nl
Logo