Tele2 SIM only

Tele2

Tele2 SIM only

Tele2 Sim Only aanbiedingen

Tot voor kort was Tele2 samen met BEN en Simyo de enige providers in Nederland die Sim Only aanbiedingen aanbood die per maand opzegbaar zijn. Het idee was dat je dan iets meer voor de maandelijks opzegbare aanbiedingen betaalt, omdat je er dan elk gewenst moment weer van af kan. Echter heeft Tele2 zijn strategie weer gewijzigd en zijn deze abonnementen niet meer te bestellen. Momenteel biedt Tele2 alleen 2-jarige Sim Only abonnementen aan. En ook alleen in combinatie met een Internet bundel. De provider biedt 4 aanbiedingen voor Sim Only. De acties zijn scherp, maar het is wel duidelijk dat de focus hier niet meer op ligt, maar dat dit momenteel verschoven is naar de abonnementen met telefoon.

Bij deze Tele2 sim only aanbiedingen krijgt u alleen een sim kaart en geen mobiele telefoon. Hierdoor kunt u goedkoper bellen dan wanneer u kiest voor een abonnement met GSM. Bovendien gaat bij Tele2 bellen en SMSen uit 1 bundel. Belt u dus een maand iets meer en stuurt u minder SMSjes of andersom, dan is dit geen probleem! Al met al zijn er dus vrij veel voordelen aan een Tele2 Sim Only abonnement!

Tele2 4G Internet

En met de wijziging van de bundels is Tele2 nu ook met een andere aankondiging gekomen: ze gaan landelijk 4G Internet aanbieden! Ze maken dit momenteel wereldkundig met behoorlijk wat reclame campagnes, dus waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen. Ze geven aan landelijke 4G dekking te hebben. Daarmee zouden ze kunnen meekomen met de grotere providers die ook 4G aanbieden. 4G lijkt steeds een wat meer algemeen goed te worden. Zelf verwachten we dat dit over ongeveer een jaar werkelijk vol gebruikt zal worden. Omdat dan de landelijke dekkingen werkelijk goed werken en ook de meeste telefoons 4G kunnen ondersteunen. 4G Internet zonder een telefoon die dit kan bieden heb je namelijk niet zoveel aan en dit is momenteel wel waar veel mensen nu nog tegen aan lopen.

VoordeelMobiel.nl
Logo