Vodafone SIM only

Vodafone Abonnementen en SIM only

Vodafone SIM onlyVodafone SIM only

Uiteraard heeft ook Vodafone Sim Only abonnementen. Heb je nog een goede telefoon waar je voorlopig mee vooruit kunt? Kies dan voor de Sim Only abonnementen van Vodafone. Doordat je je eigen telefoon gebruikt en geen nieuwe hoeft te krijgen is de prijs per maand een stuk lager dan bij de abonnementen met telefoon!
Vodafone heeft onlangs zijn abonnementen gewijzigd, waarbij dus ook zijn Sim Only abonnementen. Momenteel is het zo dat alle abonnementen in de vorm met of zonder telefoon afgesloten kunnen worden. Beide mogelijkheden zijn dan ook gelijk. Alleen zoals de naam het al zegt, bij abonnement met telefoon krijg je er een telefoon bij en is de maand prijs dan ook wat hoger en bij Sim Only krijg je alleen de simkaart die je in huidige telefoon kunt gebruiken. Hierdoor is de prijs per maand weer wat lager!

Vodafone netwerk

Met Vodafone als netwerk hoeft u zich geen zorgen te maken over het bereik voor bellen, SMSen of Internetten op uw mobiele telefoon. Vodafone is 1 van de grootste netwerken van Nederland met masten door het hele land. Klik hier voor de dekkingskaart van Vodafone. Mocht u er toch nog vragen over hebben of mocht u niet uit de dekkingskaart komen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt ons mailen op info@voordeelmobiel.nl of u kunt ons bellen ( 020-779 1486 ). Wij staan graag voor u klaar. Welke vraag u ook heeft over 1 van de Vodafone aanbiedingen die bij Voordeelmobiel op de site staan, wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te beantwoorden!

VoordeelMobiel.nl
Logo