T-Mobile SIM only

T-Mobile SIM only

T-Mobile SIM only

T-Mobile Sim Only aanbiedingen

Zoals aangegeven heeft T-Mobile verschillende categorie├źn in hun aanbod en de Sim Only abonnementen bestaan ook weer uit 2 categorie├źn. Hieronder zullen we uitleggen welke en hoe dit werkt en wat het verschil is. Deze provider is niet heel goedkoop wat betreft het Sim Only aanbod helaas. Maar wellicht zit er wat tussen wat precies bij uw wensen past!

T-Mobile Sim Only Stel Samen

Met de T-Mobile Sim Only Stel Samen abonnementen kunt u, zoals de naam al zegt, het abonnement zelf samenstellen. U kunt zelf bepalen hoeveel minuten, SMS en/of MB u in uw pakket wilt hebben. Voorheen was het zo dat deze bundels aan elkaar gekoppeld waren. Dus als je bijvoorbeeld 100 minuten wilde, moest je er (bijvoorbeeld) 500 MB bij nemen. Nu is dat los gekoppeld en kunt u van elke bundel zelf bepalen hoeveel u wilt! Ook biedt deze provider nu wel iets unieks, namelijk een EU bundel die gekoppeld is aan het abonnement! Met deze aanbiedingen biedt T-Mobile 120 minuten bellen binnen de EU. Dit zit standaard bij alle stel samen acties!

T-Mobile Basis Sim Only

Hierboven legden we al uit dat bij de stel samen bundel standaard bellen binnen de EU zit. De basis bundel heeft dit niet. Zoals de naam al zegt is deze bundel iets meer basis, dit soort extra’s zitten er niet bij. Daar is de prijs dan ook naar. U kunt uw bundel wel volledig samenstellen zoals u dat wenst met aantal minuten, SMS en MB. De Internet snelheid is wel iets lager dan bij de stel samen bundel, maar nog steeds snel genoeg om leuk te Internetten op uw mobiel!

Snelheidsverhoging 4G netwerk bij T-Mobile

Er heeft ons vandaag goed nieuws bereikt vanuit T-Mobile. Ze hebben aangegeven de snelheid van het 4G netwerk te verhogen! Dit wordt verhoogt naar 120 Mb per seconde. Deze verhoging is beschikbaar voor klanten die momenteel een T-Mobile Stel Samen of een Helder abonnement hebben. En het mooiste nieuws, we blijven natuurlijk hollanders, is dat dit gratis is! De snelheidsverhoging van het Internet is beschikbaar voor alle bestaande klanten. Dit wordt automatisch omgezet. Van de omzetting merk je als klant niks. Uiteraard worden alle nieuwe klanten die en nieuw T-Mobile abonnement bestellen direct op deze verhoogde snelheid gezet en kunnen zij er ook van profiteren. T-Mobile doet dit niet voor niks nu. Uiteraard is dit gepland na de lancering van de zojuist uitgebrachte nieuwe iPhones. De iPhone 6 en 6 Plus. Je kan dus met je nieuwe iPhone en het netwerk van T-Mobile gebruik maken van een versneld internet abonnement. Je kan met je nieuwe iPhone snelheden halen boven de 75 Mb per seconde.

VoordeelMobiel.nl
Logo