Simyo SIM only

Simyo nieuwe SIM only

Simyo SIM onlySimyo Sim Only aanbiedingen

Simyo is een aanbieder van Sim Only abonnementen. Dit betekent dat u alleen een simkaart aanschaft, dus geen mobiele telefoon. Omdat u deze simkaart in uw eigen telefoon doet, zijn deze abonnementen goedkoper dan een aanbieding met mobiele telefoon. Onlangs heeft Simyo de structuur van hun aanbod aangepast. Simyo bood voorheen alleen sim only abonnementen aan met een looptijd van 1 jaar. Simyo heeft nu zijn aanbod uitgebreid en nu kunt u bij Voordeelmobiel op de site alle aanbiedingen vinden die maandelijks opzegbaar zijn, maar uiteraard kunt ook nog kiezen kiezen voor een abonnement voor een jaar. Omdat Simyo dan weet dat u langer klant blijft, zijn de kosten voor deze Sim Only aanbiedingen lager dan die per maand opzegbaar zijn. Dus de keuze is aan u! Kiest u voor een lagere prijs of voor vrijheid dat u per maand kan opzeggen?

Voordelen Simyo Sim Only

Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk. Het KPN netwerk is 1 van de beste netwerken in Nederland. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over het bereik.
U kunt kiezen uit maandelijks opzegbare abonnementen of voor een jaar abonnement
Simyo biedt alleen Sim Only abonnementen aan, waardoor ze altijd scherpe concurrerende tarieven hebben
De belbundels van deze aanbiedingen bestaan uit belminuten en SMSberichten. Deze kunt u door elkaar heen gebruiken. Mocht u dus een keer een maand meer bellen en minder SMSen, dan maakt dat niet uit, zolang u maar binnen het totaal van uw bundel blijft.
Dus heeft u nog een mobiele telefoon die goed werkt? Kies dan voor een aanbieding van Simyo Sim only en bespaar zo op uw belkosten!

Abonnementen Simyo

Zoals aangegeven biedt Simyo maandelijks opzegbare abonnementen en abonnementen waarbij u een jaar lid blijft. Wij zullen hieronder de beste abonnementen van Simyo op een rij zetten:
Simyo 100 minuten of 100 SMS (1 jaar), meer informatie: Simyo Sim Only Aanbieding 100
Simyo 300 minuten of 300 SMS (1 jaar): Simyo Sim Only Aanbieding 300
Simyo 1250 minuten of 1250 SMS (1 maand): Simyo Sim Only Aanbieding 1250
Deze laatste XXL bundel is onlangs wederom in prijs verlaagd. Simyo wil graag grotere bundels verkopen, dus de prijzen van grotere abonnementen worden steeds interessanter. Doe hier je voordeel mee!

Informatie Simyo Sim Only nummerbehoud

Dit geldt eigenlijk voor alle (Sim Only) abonnementen die er zijn. Mocht je abonnement aflopen en je wilt je nummer behouden, dan is het het beste om niet je abonnement zelf op te zeggen, maar om een nieuw abonnement te bestellen met behoud van nummer. Dan neemt je nieuwe aanbieder contact op met je huidige aanbieder om je nummer over te nemen en voor je op te zeggen. Doe je dit niet en zeg je zelf op, dan gooit je huidige aanbieder je nummer in de lucht op de laatste dag van je abonnement en dan moet je nieuwe aanbieder je nummer weer uit de lucht ophalen. Dit kan wel eens voor problemen zorgen. Als je de aanbieders dit onderling laat regelen, dan wordt je nummer overgeheveld van de 1 naar de ander en dan ben je nooit uit de lucht. Zo kan je optimaal gebruik maken van je (Sim Only) abonnement en van je overstap met nummerbehoud!

Voordeelmobiel & Simyo

Als je bij Voordeelmobiel vergeleken hebt welk abonnement je wilt en een Simyo aanbieding hebt gevonden die bij je past, dan kan je deze gaan bestellen. Wanneer u dit doet, dan kom je op het bestel formulier van BelSimpel waar je de bestelling kunt afronden. Wij hebben veel aanbiedingen op de site staan in samenwerking met BelSimpel. We hebben met elkaar afgesproken dat we elkaar helpen met het behalen van targets in de verkopen. Het is dus mogelijk dat je bij Voordeelmobiel een aanbieding ziet staan en de bestelling afrond bij BelSimpel. Schrik hier niet van, wij zijn gewoon je contact persoon, is er iets dan kan je altijd bij ons terecht. Het enige wat BelSimpel doet is de order afronden/verwerken, verder zijn wij je contact persoon! Wanneer je de bestelling hebt afgerond, dan krijgen wij bericht van BelSimpel dat je klant bent geworden. Op deze manier hebben Voordeelmobiel & BelSimpel de samenwerking opgezet voor de Simyo aanbiedingen!!

Sim Only en Simyo

De populariteit van Sim Only abonnementen stijgt behoorlijk! Werden er vroeger vooral abonnementen met telefoons verkocht, tegenwoordig is de tendens heel anders. Er zit een grote stijgende lijn in de verkopen van Sim Only. Zoals eerder gezegd houdt Sim Only in, zoals het woord al zegt Рalleen sim Рdat je er voor kiest om een simkaart te nemen zonder telefoon zodat je lagere maandlasten hebt. Er wordt veel gespeculeerd over wat de reden hier voor kan zijn. Wij denken zelf dat dit komt omdat de vernieuwing in de telefoons niet meer heel groot zijn. Je hoeft niet per sé de nieuwste telefoon te hebben om een telefoon te hebben die alles kan wat jij wilt. Ook het 1 na nieuwste model is daar goed genoeg voor. Ook de crisis heeft hier een aandeel in denken wij. Mensen kiezen er toch voor om wat langer met hun huidige mobiel door te gaan. Simyo heeft dit jaren geleden al voorzien. Zij bieden sinds het begin al alleen maar Sim Only aanbiedingen aan. De concurrent BEN is nu ook begonnen met Sim Only aanbiedingen met telefoon te doen. Simyo kiest er echter voor om zich te houden bij waar ze goed in zijn: het aanbieden van goede Sim Only abonnementen tegen een mooie prijs!

Prijswijziging Simyo SIM only aanbiedingen

Sinds begin december 2014 heeft Simyo een prijswijziging gedaan in zijn aanbiedingen. Gelukkig in positieve zin voor de klant. Voornamelijk de aanbiedingen met de grotere bundels zijn in prijs verlaagd. De hoeveelheid minuten/SMSjes binnen de bundels zijn gelijk gebleven. Het is alleen een wijziging geweest in de prijzen. De bundels met 100 en 200 minuten/SMS voor 1 jaar zijn onveranderd. De maand abonnementen zijn allemaal goedkoper geworden. En voor de 1 jaar abonnementen zijn de grotere bundels goedkoper geworden. Dus nog meer reden om een Simyo aanbieding te kiezen bij Voordeelmobiel. Mocht je advies of hulp nodig hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. We zullen altijd de tijd nemen om je zo goed mogelijk te helpen en te adviseren!

VoordeelMobiel.nl
Logo