Best beoordeelde aanbiedingen

Dit zijn de aanbiedingen die door onze klanten het beste beoordeeld zijn met reviews. Zowel voor losse telefoons als abonnement combinaties. Ook voor Sim Only abonnementen kunt u een review achterlaten. Hier zit weliswaar geen telefoon bij, maar dan kunt u altijd wat zeggen over de aansluitkosten, service, prijs/kwaliteit en dergelijke.

Bij al onze aanbiedingen staat een beoordeeld veld. U helpt ons heel erg als u deze invult. Dan kunnen andere klanten zien wat u er van vindt. Dit helpt de volgende persoon wellicht om de juiste weloverwogen keuze te maken. Hoe meer reviews hoe meer informatie voor iemand die wellicht net zoals u een zoektocht in de wereld van mobiele telefonie aan het doen is!

Abonnementen en acties

Het beoordelen kan op al onze abonnementen en acties. Bent u tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding? Of is er iets wat u ontzettend is tegengevallen? Dat mag u hier uiteraard ook kwijt. Wel vragen wij u om uw beoordeling goed te onderbouwen, zodat wij of de provider dit probleem in de toekomst kan verhelpen en dat een eventuele volgende geïnteresseerde goed weet waarom u iets goed of slecht vind.

Contact mogelijkheden

Mocht er iets zijn wat wij kunnen oplossen, dan horen we dat uiteraard graag! We hopen dan ook dat u ons deze mogelijkheid geeft. Wellicht kunnen we uw ervaring alleen maar verbeteren in plaats van dat u met een vervelend gevoel zit. U kunt ons altijd bellen of mailen. U krijgt dan contact met Lianne. Lianne is de enige persoon die bij ons het klantcontact doet. Dit doet ze gelukkig al jaren naar goede tevredenheid. Als zij het niet voor u kan oplossen, dan kan niemand dat! Dus schroom vooral niet om contact met haar op te nemen. Ze zal alle tijd voor u nemen. Ook als u er niet uit komt welke aanbieding voor u het best geschikt is of met andere vragen.

VoordeelMobiel.nl
Logo