Samsung Galaxy A 2017 serie

Samsung Galaxy A 2017 serie

Vind het beste abonnement met de Samsung A 2017.
Vergelijk de verschillende modellen bij alle aanbieders en vind de beste aanbieding.

Samsung A3, A5 en A7. Luxe voorop!

  • Geweldige beeldkwaliteit dankzij het super AMOLED-display.
  • 16GB of 32 GB opslaggeheugen + uitbreidbaar met microSD kaartje.
  • Octa-core processor en 2Gb of 3gb werkgeheugen.
  • Vingerafdruk scanner voor beveiliging en eenvoudige ontgrendeling.
  • Waterdicht en nog veel meer! Lees het hier.
Samsung-Galaxy-A-2017-serie met abonnement

Geweldige kwaliteit gunstig geprijsd

De Samsung A serie bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Dankzij jaren ervaring kan Samsung de A modellen voor een voordelige prijs maken.
Je krijgt dus A kwaliteit voor een zachte prijs.
De toestellen maken gebruik van de beste materialen waaronder Gorilla Glass 4. Een display en behuizing die dus tegen een stootje kunnen.
NFC voor contactloos betalen, always on display, stof en waterdicht, een Exynos-processor en nog veel meer.

Samsung A3 2017

De Samsung Galaxy A3 2017 is uitgerust met 2GB werkgeheugen en 16GB intern geheugen, tevens uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Het Super Amoled-scherm bedraagt 4.7 inch en heeft een resolutie van 1280×720 pixels. Dankzij dit scherm spatten de kleuren eruit, zo is bijvoorbeeld zwart, ook echt zwart. De beeldschermen zijn extra zuinig en de batterij houdt het lang uit.

Samsung A5 2017

De Samsung Galaxy A5 2017 heeft met 5.2 inch een groter scherm, ook de resolutie is hoger, namelijk 1920×1080 pixels. Het toestel heeft 3GB werkgeheugen en de opslag bedraagt 32GB, ook uit te breiden met geheugenkaartje.

Samsug a 2017 waterdicht

Water en stof bestendig

De toestellen kunnen al goed tegen een stootje. Maar beide toestellen uit de A (2017) reeks zijn water en stof bestendig.
Dankzij de IP68-certificering houden de telefoons het 30 minuten in 1,5 meter diep water vol, zonder schadelijke gevolgen.
Whatsppen en bellen in de regen is dus geen enkel probleem!

Krachtige processor en voldoende werkgeheugen

De Samsung A (2017) serie maakt gebruik van de eigen Samsung Exynos-processor. En met 2Gb en 3Gb werkgeheugen weet je zeker dat apps vloeiend werken.
De toestellen maken gebruik van het gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android. Dat staat garant voor een overzichtelijk en eenvoudige gebruikerservaring.
Maak je veel foto’s, video’s of sla je veel muziek op dan kun je altijd een microSD kaartje gebruiken. Zo heb je nooit ruimte te kort!

Samsungs-Exynos-8895-chipsetpng

Samsung Galaxy A (2017) abonnement

De Samsung A serie met abonnement bij de beste provider van Nederland.  Dankzij onze vergelijker weet je zeker dat je de beste aanbiedingen vindt. Dus wacht niet langer en bestel jouw Samsung Galaxy A3 en A5 abonnement!

Bekijk de overige Samsung modellen

Naast dit geweldige toestel heeft Samsung ook andere toppers, in diverse klasse. Van 2016 high-end, budget tot middenklassers. Geweldige toestellen voor een zachte prijs. Bekijk ook de andere modellen van Samsung.

Bekijk alle toestellen met abonnement

Onze keuzehulp toont jou het totale aanbod. Je vindt naast Samsung ook Huawei, Sony en meer. Alle toestellen zijn in combinatie bij de beste provider van Nederland.

VoordeelMobiel.nl
Logo