Samsung S9 vergelijken

Samsung Galaxy S9 (+) met abonnement

Vergelijk alle aanbiedingen van de Samsung S9 (plus).
Met abonnementen van T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Tele2, hollandsnieuwe en meer.

Overstappen met nummerbehoud of verlengen geen probleem!
Je regelt dit tijdens de bestelling.

Specificaties

  • Infinity Display. Scherm bedekt vrijwel de gehele voorkant.
  • Standaard 64 GB opslaggeheugen.
  • Exynos 9810-chip en 4gb werkgeheugen.
  • Camera met 12 Megapixel-camera met superslowmotion
  • Draadloos opladen en super snel laden met fast Charging.
  • Waterdicht en nog veel meer!
Samsung s9 abonnement

Abonnementen vergelijken

Vergelijk zelf alle aanbieders en vind jouw Samsung S9 abonnement. Met de handige vergelijker vind je direct de beste aanbiedingen en goedkoopste deals.
Overstappen met nummerbehoud en verlengen regel je tijdens de bestelling.
Vrijwel altijd heb je jouw toestel morgen al in huis!

Samsung Galaxy S9 in het kort

Al eerder zagen we het prachtige en licht gebogen scherm op de Samsung S8. Dat scherm keert terug in het nieuwe top model de Samsung S9. De accu is ongewijzigd gebleven met 3000 mAh. Ook de iris scanner en de vingerafdruk scanner zijn terug. De vingerafdrukscanner is nu onder de camera geplaatst. De camera kan filmen in super-slowmotion en ook de processor een stuk krachtiger geworden. De toestellen zijn iets minder hoog en zijn hierdoor fijner te besturen. Er zijn twee verschillende versies, de S9 met 5.8 inch AMOLED scherm en de S9 plus 6.2 inch.

Scherm en accu

Het scherm is wederom licht gebogen aan de zijkant. De voorkant is vrijwel volledig van scherm.
Dit zorgt voor een modern uiterlijk en fijne bediening. De accupaciteit is met 3000 mAh ongewijzigd gebleven ten opzichte van zijn voorganger.

Camera

Aan de achterzijde is een extra lens geplaatst. Hierdoor kun je extra in zoomen zonder verlies van kwaliteit. Ook is het achteraf, nadat de foto gemaakt scherp stellen van een foto mogelijk.
Met superslowmotion kan er met zo’n 1000 frames per seconde worden opgenomen. Zo kun je tot in detail iedere beweging terug kijken. Dankzij de variabele diafragma, die kan schakelen tussen hoog en laag diafragma, is filmen en fotograferen ook met weinig licht mogelijk.

Vingerafdruk scanner

De meeste vingerafdruk scanners zitten aan de voorzijde onder het scherm. Bij de S9 zit deze aan de achterkant onder de camera’s. Hierdoor is er extra ruimte voor het scherm. Het ontgrendelen kan even wennen zijn en gelukkig zijn er ook extra manieren om het toestel te ontgrendelen toegevoegd.

Iris scanner en gezichtsherkenning

Herkent het toestel jouw gezicht of je ogen dan ontgrendelt deze. Het zijn twee losse technieken die niet te gelijk te gebruiken zijn. De irisscanner scant de iris met een speciale scanner aan de voorzijde. De gezicht herkenning wordt gedaan met de camera aan de voorzijde en kijkt naar de contouren en eigenschappen van het gezicht.
Beide zijn prachtige technieken die goed werken. Het meeste plezier ga je hebben van de irisscanner. Deze doet het namelijk ook (in tegenstelling tot de gezicht scanner) in het donker.

Samsungs-Exynos-8895-chipsetpng

 Galaxy S9 abonnement

De Samsung S9 met abonnement bij de beste provider van Nederland.  Met de vergelijker weet je zeker dat je de beste aanbiedingen vindt. Dus wacht niet langer en bestel die van jou!

Bekijk de overige Samsung modellen

Naast het absolute top model heeft Samsung ook veel andere toppers, in diverse klasse. Van 2016 high-end, budget tot middenklassers. Geweldige toestellen voor een zachte prijs. Bekijk ook eens de andere modellen van Samsung.

Bekijk alle toestellen met abonnement

Onze keuzehulp toont jou het totale aanbod. Je vindt naast Samsung ook Huawei, Sony en meer. Alle toestellen zijn verkrijgbaar met meerdere providers

VoordeelMobiel.nl
Logo