Samsung S7 en S7 edge

Samsung Galaxy S7 en S7 edge met abonnement

Vind het beste abonnement met de Samsung S7 (edge).
Vergelijk alle aanbieders en vind jouw toestel met abonnement.

Het 2016 vlaggenschip van Samsung

  • 5,1 inch-scherm met QHD-resolutie. Edge 5,5 inch met gebogen scherm.
  • Standaard 32 GB opslaggeheugen + uitbreidbaar met microSD kaartje.
  • Exynos 8 Octa 8890 processor en 4gb werkgeheugen
  • Camera achterzijde 12 mp en voorzijde 5 megapixel.
  • Draadloos opladen en super snel laden met Fast Charging.
  • Waterdicht en nog veel meer! Lees het hier.
Samsung Galaxy s7 en s7 edge abonnement

Ongekende schoonheid

Samsung heeft de lat ongelooflijk hoog gelegd met de Samsung S7. Zowel met de normale uitvoering als die met het edge-scherm.
Het scherm van de edge loopt als een waterval over de rand van de behuizing. Iets wat de aandacht trekt maar ook heel functioneel is.
Op deze rand kan bijvoorbeeld de tijd getoond worden, notificaties, apps en meer.

Scherm met always on mogelijkheid

Het AMOLED-scherm zorgt voor ongekend levendige kleuren, diep zwart en hoge contrasten. De S7 heeft bijna een perfecte kleurenweergave.
Een nieuwe toevoeging aan de Galaxy S7 is het Always On scherm. Deze biedt de mogelijkheid om basisinformatie te tonen, ook al is de telefoon vergrendeld. Dankzij het scherm en speciale technieken verbruikt deze functie vrijwel geen batterij.

Beleef de Virtual Reality wereld

Combineer de Samsung S7 met Samsung VR (standaard niet bijgeleverd) en beleef nieuwe werelden.
Stop het toestel in de VR en speel games en bekijk video’s. Dankzij de hoge resolutie van het scherm beleef je VR als nooit te voren.

Galaxy s7 abonnement
Samsung s7

Water en stof bestendig

De toestellen kunnen al goed tegen een stootje. Maar dit is het eerste model van de Samsung S reeks die water en stof bestendig is.
Ze beschikken over een IP68-certificering. Dit houdt in dat de telefoons 30 minuten in 1,5 meter diep water kunnen liggen, zonder schadelijke gevolgen.
Het is dus geen enkel probleem om een telefoontje aan te nemen terwijl je aan het douchen bent.

Krachtige processor en véél werkgeheugen

De Samsung s7 maakt gebruik van de snelle Exynos 8890 Octa chipset. Het werkgeheugen bedraagt ruim 4GB. Dat is ruim voldoende om jouw favoriete apps zonder vertraging te draaien. De toestellen zijn geschikt voor het nieuwste Android besturingssysteem Nougat. Dat betekend een nóg betere en overzichtelijke gebruikerservaring.
De toestellen hebben standaard 32GB geheugen, uitbreiden is mogelijk met een microSD kaartje. Kortom ruimte voor al apps, prachtige foto’s en leuke video’s.

Samsungs-Exynos-8895-chipsetpng

Samsung Galaxy S7 bij alle providers

De Samsung S7 (edge) met abonnement bij de beste provider van Nederland.  Dankzij onze vergelijker weet je zeker dat je de beste aanbiedingen vindt. Dus wacht niet langer en bestel jouw Samsung Galaxy S7 abonnement!

Bekijk de overige Samsung modellen

Naast dit geweldige toestel heeft Samsung ook andere toppers, in diverse klasse. Van 2016 high-end, budget tot middenklassers. Geweldige toestellen voor een zachte prijs. Bekijk ook de andere modellen van Samsung.

Bekijk alle toestellen met abonnement

Onze keuzehulp toont jou het totale aanbod. Je vindt naast Samsung ook Huawei, Sony en meer. Alle toestellen zijn in combinatie bij de beste provider van Nederland.

VoordeelMobiel.nl
Logo