Cashback op de Samsung S7 (edge)

Tijdelijk €50,- en €100,- cashback op de Samsung S7 en Samsung S7 Edge

De Upgrade Days zijn weer begonnen, dat betekend cashback op de Samsung S7! Van 7 november 2016 t/m 4 december 2016 ontvang je €100 retour bij aankoop van een Samsung Galaxy S7 edge en €50 retour bij aankoop van een Galaxy S7. Wij hebben alvast de beste deals voor jou klaar gezet, bekijk ze snel! Dus kies jouw Samsung S7 (edge) en heb hem morgen al in huis. Bekijk hier de beste Samsung 7 deals.
Bestel hem bijvoorbeeld bij KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone of hollandsnieuwe.

De Samsung S7 is het top toestel van dit moment!
Uiteraard zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Het toestel is waterdicht, komt standaard met 32gb geheugen en is nog uitbreidbaar met een SD-kaartje. Zoals je mag verwachten van het top toestel van Samsung is het scherm zo goed dat pixels (2560×1440) bijna niet zichtbaar zijn. De S7 Edge heeft zelf een gebogen scherm dat maakt het bedienen nog intuïtiever en voelt het toestel als een kunststuk in de hand. Ook zijn de gangbare zaken, die je van de opvolger van de S6 mag verwachten, aangepakt. Zo maakt de camera dankzij de betere lens nog betere foto’s, is het toestel weer een stuk sneller (Exynos 8890) en gaat de batterij weer langer mee. Kortom, loop de deze deal niet mis en bestel hem direct.

samsung-s7-alle-modellen

Het is heel eenvoudig:

Vul het online aanmeldformulier in, upload de aankoopbon en een foto van de streepjescode met de EAN code en het IMEI-nummer van de verpakking uiterlijk 18 december 2016. Dus kies jouw Samsung S7 en bestel hem direct bij onze partner, check ook alle actievoorwaarden op de website van Samsung.

VoordeelMobiel.nl
Logo