iPhone 7, het nieuwste paradepaardje van Apple

De iPhone 7 is er!

Lees hier alles over de nieuwste iPhone 7 vind de beste iPhone 7 aanbiedingen!

  • Het uiterlijk van de iPhone 7 is vergelijkbaar met haar voorganger. Wel is deze er naast de bekende iPhone 6 kleuren ook in zwart en gitzwart (Jet Black).
  • De camera is technisch enorm verbeterd en maakt nu nog betere foto’s. Doordat de camera nu een grotere lens oppervlakte heeft en een verbeterde flits zijn foto’s in het donker nog mooier.
  • Het Retina scherm zorgt voor haar scherp beeld en het scherm is tot wel 25% helderder dan zijn voorganger.
  • Naast de dubbele camera komt er ook dubbel zoveel geluid uit de telefoon. Anders dan voorheen zitten de speakers niet alleen aan de onderkant van de iPhone maar ook aan de bovenkant, Dit zorgt voor geluid in stereo.
  • Dankzij de waterdichte body (IP67 Certificaat) is dit de eerste iPhone die écht bestendig is tegen het Nederlandse weer.
  • Er is géén 3.5mm jacket(Aux) meer, dat betekend dat je jouw standaard oordopjes of headset niet meer kunt aansluiten. Er is wel een verloopje te krijgen en Apple levert gratis Lighting oordopjes mee. Deze zijn aan te sluiten via de zelfde ingang als de oplader. De draadloze variant, Apple Earpods, worden eind oktober verwacht.
  • Buiten deze grote verbeteringen zijn ook de batterij en de processor aangepakt, zo gaat de telefoon nog langer mee en is dit toestel weer een stuk sneller geworden.

Kortom, Apple heeft weer een prachtige telefoon neergezet die op alle vlakken beter is dan zijn voorganger!
Wij zijn enthousiast, jij ook?

Vind hier de iPhone combinatie die bij jou past!
Wij hebben alle providers; KPN, Vodafone, T-Mobile, Hollandsnieuwe, Telfort, Tele2

Tags:

VoordeelMobiel.nl