Voordeelmobiel: Dé persoonlijke website

Lianne Groen, voor persoonlijk contact bij VoordeelMobielWe hebben hier bij Voordeelmobiel wat zitten brainstormen wat onze site nou zo uniek maakt. En we kwamen er op uit dat dat onder andere onze persoonlijke aanpak is! We hebben zoals wel meer gezegd is op de website 1 aanspreekpunt voor klanten. Lianne is bij onze klanten wel bekend. Zij doet al het telefoon en mail verkeer. Als je contact met ons opneemt krijg je dus altijd contact met dezelfde persoon. Wel zo prettig. Maar ook zo persoonlijk dus! Nou willen we graag aan onze overige potentiële klanten laten zien dat we zo persoonlijk zijn. En dat gaan we doen door middel van persoonlijk advies van Lianne bij de verschillende abonnementen en aanbieders!

Provider advies

Lianne zal per provider eens stukje schrijven over haar persoonlijke advies. Zij is degene die iedere dag van klanten hoort hoe en wat. De voor en nadelen van de providers. Wat er goed gaat en wat minder goed. Welke aanbiedingen er veel besteld worden en scherp zijn en welke provider misschien wat duurder is. Dit gaat ze doen in een stukje tekst onder de aanbiedingen in het linker menu. Daarnaast gaat ze een stukje per aanbieding doen. Dat vergt echter wat technische aanpassingen, dus dat zal wat langer duren.

Input van onze klanten

Ook willen we graag input van jullie, onze klanten. We zullen dat gaan vragen aan jullie. Zo heeft 1 klant reeds een stukje geschreven op ons blog. Zie dit blog artikel. Maar we zullen ook meer input van jullie vragen. Wellicht hebben jullie nog goed ideeën over hoe we de site persoonlijker kunnen maken! Uiteraard doen we dit uiteindelijk voor jullie en daarom ook graag met jullie! Mocht je dit blog artikel lezen en goede ideeën hebben, schroom niet om Lianne te mailen! Dat kan via het contactformulier. We horen het echt heel graag. Wij zijn niet heilig en nemen graag jullie inzichten aan!

VoordeelMobiel.nl
Logo