Simyo beste provider

Als eerste even een korte introductie over Simyo zelf voor degenen die dit merk nog niet kennen. Simyo is een wat kleinere provider. Zij zijn een sim only aanbieder en in tegenstelling tot andere sim only aanbieders bieden zij ook echt geen abonnementen aan met telefoon. Veel andere pure players (dus aanbieders die zich richten op 1 product. In dit geval sim only, dus abonnement zonder telefoon) zijn in de loop der jaren toch overstag gegaan en bieden inmiddels ook abonnementen met telefoon aan. Simyo niet. Die is bij hun specialisme gebleven. Voordeelmobiel heeft de aanbiedingen van Simyo al sinds de start van het bedrijf op de site staan. Wil je kijken welke aanbiedingen we hebben? Kijk dan snel op onze Simyo beste provider aanbiedingen.

Simyo ontwikkelingen

Simyo beste provider

Er zijn veel ontwikkelingen gaande bij Simyo op het moment. Als eerste willen we toch wel even vermelden dat Simyo de eervolle vermelding heeft bij de consumentenbond als beste provider. En dit reeds voor de vijfde keer op rij. Nou is het speerpunt van Voordeelmobiel dat we zo goed zijn in de klantenservice en dat is juist zo goed omdat dit in tegenstelling staat tot vele andere klantenservices. Maar bij Simyo moeten we eerlijk toegeven dat ze het relatief goed doen. Ze zijn op veel verschillende manieren bereikbaar en reageren relatief snel. Mochten zich problemen opdoen, en wij vinden waar gewerkt wordt gaat er wel eens iets mis, dus dat kan altijd gebeuren, dan regelen ze dat goed en snel. Tevens zijn het aantal problemen die zich voordoen relatief laag. Chapeau dus voor Simyo en bij deze feliciteren we ze graag met deze overwinning! En dit al voor de vijfde keer op rij is echt heel knap.

MB’s bijkopen bij Simyo

En de tweede belangrijke ontwikkeling die we willen vermelden is dat je nu bij Simyo MB’s kunt bijkopen. In navolging van enkele andere providers kan je nu MB’s bijkopen als je bundel op is. Normaal gesproken kan je met bellen, SMSen of Internetten over je bundel heen gaan. Deze tarieven zijn vrij prijzig. De enige die hier iets structureels tegen heeft gedaan op het moment ishollandsnieuwe. Sommige andere providers hebben wel dat als de Internet bundel op is dat je dan niet bijbetaalt, maar dat de snelheid dichtgeknepen wordt en je eigenlijk alleen nog kan whatsappen met je Internet en dat het voor de rest eigenlijk te traag is om er iets mee te doen. Maar bij hollandsnieuwe kan je uberhaupt niet meer over de bundel heen gaan, dit geldt voor zowel bellen, SMSen en Internetten. Nu komt Simyo dus ook met iets. Namelijk dus dat je extra MB’s kan bijkopen. Wij vinden het goede ontwikkelingen dat de providers eindelijk naar hun voorwaarden aan het kijken zijn en dat deze stukje bij beetje beter worden. Gelukkig wordt er niet meer alleen naar de prijs gekeken, maar ook naar dit soort dingen. De klant deed dit al en de providers lijken nu eindelijk ook te volgen! Tevens was het altijd al zo bij Simyo dat je kosteloos je bundels naar boven en naar beneden kan aanpassen. Het lijkt dus steeds beter en beter te worden en is en blijft Simyo beste provider!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

VoordeelMobiel.nl
Logo