SIM only aanbieders

Het leek ons leuk om een stukje te schrijven en op deze manier jullie te informeren over de enige 2 aanbieders die uitsluitend Sim Only abonnementen aanbieden. In het verleden gold dit ook voor BEN. Deze zijn echter ook abonnementen met telefoon gaan aanbieden, dus die laten we voor dit stuk buiten beschouwing. Dat betekent dus dat de enige 2 die nog in de categorie Sim Only aanbieders valt Youfone en Simyo zijn! Voor degenen die dit niet weten: Sim Only houdt in dat je kiest voor alleen een simkaart, dus geen telefoon. Omdat je geen telefoon bij je abonnement neemt betaal je een lager maand bedrag omdat deze telefoon niet betaald hoeft te worden zeg maar. Bij deze een kleine uitleg over beide providers.

Simyo

Simyo is een aanbieder van vrij scherpe Sim Only abonnementen. Inmiddels zijn zij onderdeel van KPN en maken daarom ook gebruik van het KPN netwerk. De basis bundels bestaan uit bellen of SMSen en hier kan je een Internet bundel aan toevoegen. Een tijd lang hebben ze als speerpunt de maandelijks opzegbare abonnementen gehad. Zij waren ook 1 van de eerste providers die hiermee begonnen. Momenteel willen ze een breder beeld uitdragen als voordelige provider met goede service. Die goede service lijken ze goed uit te kunnen dragen, ze hebben hiervoor al meerdere jaren op rij meerdere prijzen gewonnen. Aangezien Voordeelmobiel ook als speerpunt heeft om zo goedkoop mogelijke aanbiedingen te geven en toch een hele hoge kwaliteit service, matcht dit goed met elkaar en hebben wij Simyo al lange tijd op de site staan met hun Simyo Sim Only aanbiedingen. Door de goede samenwerking hebben wij op Voordeelmobiel nu ook een aanbieding die goedkoper is dan bij Simyo zelf. Namelijk de bundel van 300 minuten/SMS voor €5,50 per maand in plaats van €6,- per maand wat het bij de andere shops kost!

Youfone

De tweede van de SIM only aanbieders is Youfone. Youfone is enkele jaren geleden begonnen als kleine provider en lijkt zich steeds verder te ontwikkelen. Youfone bood in het begin zijn diensten aan op het T-Mobile netwerk. Inmiddels zijn zij geswitcht naar het KPN netwerk. Als je dus een Sim Only aanbieding afsluit van Youfone, dan bel je altijd via het betrouwbare en degelijke KPN netwerk! Het lijkt er dus op dat Youfone gestaag blijft groeien! Deze groei komt vooral ook door de prijzen die ze hanteren. De prijzen zijn erg scherp in de markt gezet. Youfone heeft ook regelmatig leuke acties. Vaak is dit op specifieke aanbiedingen of aanbieding combinaties. Sinds kort hebben ze ingesteld dat het niet meer mogelijk is om zomaar hoge buiten de bundel kosten voor het Internet gebruik te hebben. Dat vinden wij een goede ontwikkeling. Dit houdt in dat bij andere providers het vaak zo kan zijn dat als je per ongeluk veel data hebt gebruikt (dus bijvoorbeeld een heel groot bestand hebt gedownload of dat er zonder dat je het weet op de achtergrond op je telefoon iets draait wat veel data gebruikt) je een hele hoge rekening voor je kiezen kan krijgen. Dat kan bij Youfone niet meer. Als je 1 van hun aanbiedingen hebt afgesloten en je bereikt je plafond dan wordt je Internet snelheid verlaagd in plaats van dat dit door telt en je zomaar voor hele hoge kosten kan komen te staan. Dat vinden wij een goede ontwikkeling die gelukkig bij meerdere aanbieders plaats lijkt te vinden. Al met al dus best leuke aanbieders en zeker de moeite waard om naar te kijken! Check dus vooral even de aanbiedingen van Youfone die wij op Voordeelmobiel voeren. Mocht je nog meer vragen hebben, je weet het: je kan altijd bij ons terecht. Je kan ons bellen of mailen en we zullen altijd uitgebreid de tijd voor je nemen om je te helpen en/of je vragen te beantwoorden, ook over SIM only aanbieders!

VoordeelMobiel.nl
Logo